Fiica Dianei Ross a purtat la SAG Awards cercei creati de romanca Narcisa Pheres

Actrita Tracee Ellis Ross, fiica celebrei Diana Ross, a facut furori pe covorul rosu la SAG Awards purtand o pereche de cercei creata de designerul de origine romana Narcisa Pheres.
Superbii cercei cu rubine si diamante, creati de Narcisa Pheres, au fost purtati de actrita Tracee Ellis Ross (45 ani) pe covorul rosu la SAG Awards. Fiica Dianei Ross a purtat o rochie neagra Ulyana Sergeenko, accesorizata cu superbele bijuterii create de Narcisa Pheres, cerceii fiind inspirati de una dintre calatoriile designerului in Jaipur, India.

Tracee Ellis Ross este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood in prezent, aceasta castigand recent Golden Globe pentru rolul principal din serialul de comedie “Black-ish”.

Luna aceasta, creatiile Narcisei Pheres au fost purtate inclusiv de Michelle Obama.
La ultimul discurs al lui Barack Obama in calitate de Presedinte al Statelor Unite, desfasurat pe 11 Ianuarie la Chicago, Michelle Obama a purtat pe mana dreapta un inel din colectia Aristeia, creata de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry, colectie inspirata din gradinile Zen si templele din Kyoto.

Inelul purtat de fosta Prima Doamna a Statelor Unite este realizat manual din aur alb si contine Ice Diamonds, gri si verzi.

Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, iar, dupa ce a studiat la Institutul de Moda Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American si s-a mutat in Tokyo si, ulterior, in Hong Kong, a dezvoltat la nivel international brandul exclusivist PHERES, rasfatand gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare si vestimentatii si accesorii masculine Bespoke.

Reprezentanti ai famiilor regale, celebritati din lumea filmului si a sportului, jucatori importanti din sfera afacerilor se numara printre cei care poarta bijuteriile Narcisei Pheres.

Pheres aduce luxul spre origini, creind produse exclusiviste, de o calitate exceptionala pentru o piata de nisa compusa din cunoscatori ai bunul gust.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod