Ela Crăciun a petrecut vacanță romantică unde s-a filmat Game of Thrones

În preajma Zilei Îndrăgostiților, Ela Crăciun a petrecut o vacanță romantică de câteva zile alături de soțul ei. Cei doi au ales ca destinație Barcelona, oraș pe care l-au vizitat acum a treia oară. Spre deosebire de deplasările precedente, de această dată nu au mai luat la pas orașul, grăbiți, cu harta în mână, pentru a vedea cât mai multe obiective turistice, ci și-au alocat timp pentru relaxare și pentru a trăi experiența cu lejeritate, chiar și în ciuda vremii ploioase.
Au închiriat inclusiv o mașină cu care au ajuns și în Girona, orașul în care s-au filmat scene antologice din serialul Game of Thrones.

„Am fost a treia oară în Barcelona. Am preferat să mergem de această dată doar noi doi, fără copii, ținând cont că cei mici erau oricum la școală în această perioadă. Trecuse mult timp de când nu am mai avut o vacanță romantică, doar noi doi, așa că am zis că acum este ocazia ideală să petrecem câteva zile astfel. A fost și pentru prima oară în Barcelona când nu am mai avut un program aglomerat, când nu am mai mers prin tot orașul cu harta în mână nerăbdători să vedem cât mai multe obiective turistice.
Am avut parte de relaxare. Ne trezeam la ce oră ne doream, ne plimbam în voie, ne pierdeam pe străduțe ținându-ne de mână. A fost foarte frumos, chiar dacă vremea a fost ploiasă. Am închiriat o mașină și am condus până în Girona. Acolo am văzut locurile unde s-a filmat Game of Thrones. A fost o vacanță specială și ne-am propus să repetăm acest tip de experiență măcar o dată la două luni. Doar noi doi. Mai ales că eu oricum vânez din timp bilete de avion la oferte, așa că mi-e ușor să fac planuri.
Totul ține însă și de programul lui și de cel al copiilor noștri. Însă sunt de părere că un cuplu ar trebui să își aloce timp, din când în când, doar pentru el, să retrăiască emoțiile în doi de la începutul relației, chiar dacă între timp au apărut responsabilități mari legate de copii și de familie, în general
”, declară Ela Crăciun.

Revenită în țară, Ela Crăciun a reluat filmările pentru emisiunea sa, Numai de bine, și pentru blogul www.elacraciun.ro, urmând ca la finalul lunii să fie implicată într-un nou proiect de educație, de această dată ce vizează sexualitatea explicată copiilor, invitată fiind la Smart FM, în 27 februarie, alături de unul din cele mai cunoscute cupluri din România, Anca Serea și Adrian Sîna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod