Dana Savuica a slabit prin ritualuri indiene la Balcic!

Ayurveda, in limba sanscrita, inseamna “stiinta vietii”. Stiinta medicinii holistice si a sanatatii pozitive isi are ca origini cultura Indiana si dateaza de 5000 de ani. Desi este antica, ea se adapteaza perfect prezentului. Ayurveda este cea mai buna cale de a te relaxa prin ingrediente si ritualuri naturale, ajutand la rejuvenarea corpului si a mintii. Toate produsele sunt bio, realizate din ierburi aromate si radacini medicinale, iar terapiile prin masaj, dieta si medicamente trateaza o serie de afectiuni, pe langa starea de bine pe care o ofera.

De curand, Dana Savuica a testat beneficiile ayurveda la un hotel spa din Balcic.
Vedeta este foarte fericita pentru ca pe langa ritualurile speciale de care a beneficiat, a avut ocazia sa invete si golf. 

"Am descoperit ritualurile Ayurveda in Balcic, cand am ales sa imi petrec sejurul la resortul Lighthouse Golf & Spa. In Ayurveda sunt peste 150 de tipuri de tratamente, iar majoritatea se regasesc in centrul Spa al acestui hotel de cinci stele. Tratamentul incepe cu o consultatie fata-n fata cu medicul terapeut, cu o discutie despre stilul de viata, afectiuni, vicii, meniul zilnic, ritmul de viata etc. Tratamentele sunt perfecte pentru slabire, destresare, anti caderea parului, dureri de spate si de ligamente plus multe alte beneficii.
Mai mult decat atat poti afla multe lucruri despre tine, despre ce tine de trupul tau si de semnalele pe care ti le transmite. Principiul de baza prin care functioneaza Ayurveda  este acela de a trai sanatos intr-un corp frumos. Fiecare om are o combinatie unica de cinci elemente-pamant, foc, apa, aer si cosmos precum si trei forte vitale de viata- “Vata” care este apa si eter, “Pita” care inseamna foc si “Kapha” care este apa si pamant. Mentinand o balanta echilibrata a acestor forte asigura o existenta indelungata si sanatoasa. Schimbarile care se intampla in viata noastra se reflecta asupra corpului nostru, in bine dar si in rau.
Afectiunile comune zilelor noastre cum ar fi obezitatea, spondiloza, diabetul, artrita si imbatranirea prematura sunt eradicate prin aceste ritualuri ayurveda.  Tratamentele constante rezulta intr-o stare de bine atat psihologica cat si fiziologica a individului. Mai mult decat atat, aceste terapii iti sporesc imunitatea si previn aparitia bolilor. Pe site-ul hotelului puteti gasi mai informatii despre aceste ritualuri speciale",
a declarat Dana Savuica.

Vedetei i-au fost recomandate doua dintre ritualurile Ayurveda."Medicul terapeut mi-a recomandat Abhyangam, un masaj cu uleiuri calde realizat prin miscari lungi si ample ce ajuta la detensionarea muschilor si terapia Sirodhara, care presupune picurarea pe crestetul capului a uleiului cald din plante aromate medicinale, ce ajuta la relaxare, disparitia durerilor de cap si chiar insanatosirea firului de par, ajutand la intarirea lui.
Sejurul meu la Balcic a insemnat si alte activitati pe langa cele terapeutice. Fiind cazata la hotelul Lighthouse Golf & Spa Resort, am avut ocazia sa iau lectii de golf cu antrenor, experienta mea fiind impartasita pe blog www.danasavuica.ro!",
a mai spus Dana Savuica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod