Costantino Toma lansează videoclipul verii - “The Club (încă o dată)”

Costantino Toma, artistul de origine română stabilit în Italia, lansează videoclipul verii - “The Club (încă o dată)”, un nou videoclip al artistului filmat în peninsulă și regizat de binecunoscutul Paolo Montero. Piesa este compusă de Costantino Toma și produsă în studiourile Class Music, iar povestea clipului propune o evadare din cotidian într-un spațiu virtual în care distracția face legea.

Fost concurent la X Factor în Italia și elev al Mihaelei Cernea (Class), Costantino a gândit și un concept inedit de show al piesei și a investit peste 4.000 de euro numai în recuzita din videoclip, ochelarii de gaming și scuterele elecrice pe care le folosește și în concerte și la apariții tv.

Împătimit al sălilor de fitness, artistul a profitat și de trupul său sculptat sub îndrumarea frumoasei campioane a Federației Române de Culturism și Fitness, Alina Stanciu, și l-a afișat cu nonșalanță printre imaginile futuriste cu gadgeturi din videoclip.

""The Club (încă o dată)” este o piesă care te îndeamnă la party-uri și distracție. Cred că este  perfectă pentru vară și a fost bine primită de românii din Italia. Mai mult, am primit cereri pentru apariții în mass-media italiană, așa că sper să fie la fel de bine primită și în România” mărturisește Costantino Toma.

Piesa “The Club (inca o data)” urmează single-ului “Dance” lansat de Costantino Toma, în al cărui videoclip toată distracția are loc într-un autobuz care se plimbă pe străzile Cetatii Eterne, și subliniază ideea artistului că limbajul universal al dansului și muzicii adună oamenii si clădește trăiri emoționale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod