concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 27 octombrie, ora 22.30 – Concert Byron
BestMusic Live Concerts te aşteaptă la Hard Rock Cafe, pe 27 octombrie, începând cu ora 22:30, la concertul trupei byron. 
 
În cei 10  ani de activitate, membrii trupei au lansat patru albume, au demarat proiecte măreţe, pe care le-au şi finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi. byron au susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”.
Pe lângă albumul “30 de secunde de faimă”, cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul “Perfect” şi să nu uităm de “Rămâi cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu acelaşi nume de pe HBO. 

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe). 

Biletele pentru showul byron se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare. 

Biletele au următoarele preţuri: 
- VIP: 59 de lei, cu loc la masă, în faţa scenei:.
- Acces General: 39 de lei, cu loc la masă.
- Fără loc: 39 de lei.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.
 
 

Sambata, 28 octombrie, ora 22.30 – Concert Over

Pe 28 octombrie te invităm să îți încarci bateriile la Hard Rock Cafe, cu un concert plin de ritm și energie! Over Band ți-a pregătit o seară de neuitat, cu piese pop-rock puternice și explozive, hituri celebre din repertoriul Pink Floyd și acorduri de blues, numai bune pentru dans. 
Trupa reunește patru muzicieni cu experiență, care cuceresc publicul prin repertoriul variat, interpretarea autentică și dăruirea cu care transformă fiecare apariție într-un adevărat spectacol. 
Distracția începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă. 
 
 

Marti, 31 octombrie, ora 19.00 – Halloween Party cu Mad Monkeyz

Pe 31 octombrie, de Halloween, Hard Rock Cafe te aşteaptă cu voie bună şi muzică live, la cea mai nebunească petrecere a anului! Intră în spiritul serii cu un costum senzațional, indrăzneț sau pur și simplu… diferit şi poți câștiga nu doar o noapte de distracție, ci și multe premii! Spiritele rele vor fi alungate de muzicienii din Mad Monkeyz cu ritmuri amețitoare de pop, pop-rock, funk, R&B, dance, rock și hip-hop.

Trupa Mad Monkeyz îi include pe: Angus – chitară, Sebastian Blaj - clape, chitară și backing vocals, Mircea Burete Preda - bass și backing vocals, Mirko Grusa - tobe şi Grigoraș Mihai - voce, tobe, chitară. Toţi sunt muzicieni experimentaţi, pe care aţi mai avut ocazia să îi aplaudaţi şi în alte proiecte cunoscute.

Petrecerea va începe la ora 19.00, iar concertul la ora 21.00.
Intrarea va fi liberă.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod