Concerte @ Hard Rock Cafe

29 septembrie, ora 22.30 – Concert tribut The Doors Alive - Pe 29 septembrie cele mai iubite melodii lansate de Jim Morrisson se vor auzi live, la Hard Rock Cafe, in interpretarea trupei The Doors Alive! Originara din UK, cea mai buna formatie tribut The Doors va aduce pe scena sound-ul inconfundabil, atitudinea rebela si hiturile ce au spart topurile anilor ‘70! Vei asculta “Alabama Song”, “Hello, I Love You!”, “Light My Fire” si multe altele, intr-un show ce te va transpune in perioada de aur a rockului psihedelic.

The Doors Alive recreeaza emotia coplesitoare, energia patimasa si salbaticia nestavilita a show-urilor puse in scena de zeii californieni ai rockului si sunt considerati de Doug Cameron, Assistant Road Manager al trupei The Doors in perioada 1969 – 1970, “cea mai buna tribut The Doors vazuta vreodata.”

Pentru concertul din 29 septembrie se gasesc urmatoarele categorii de bilete: Categoria VIP (include intalnire cu artistul, poza, poster semnat) – 120 lei; Categoria I (loc la masa in fata scenei) - 90 lei; Categoria II (loc la masa, in sala) - 70 lei; Categoria III (fara loc, in picioare) - 40 lei.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la restaurantul Hard Rock Cafe.

30 septembrie, ora 22.30 – Scarlet Aura lanseaza albumul “Memories” la Hard Rock Cafe

Scarlet Aura va invita la Hard Rock Cafe pe 30 septembrie, pentru un show cu totul special, care marcheaza lansarea noului single "The Beast Within Me" si a albumului "Memories". Concertul va incepe la ora 22.30 si intrarea este libera. De-a lungul anilor trupa Scarlet Aura a adus in show-urile live, pe langa creatiile muzicale proprii, cateva piese preluate dupa unii din cei mai mari compozitori si trupe, ce au intrat in constiinta publicului prin mesaj si melodicitate. Astfel, intr-o maniera fireasca, a luat nastere albumul "Memories". 11 melodii ce apartin in original unor mari artisti ca - Ronnie James Dio - "Don`t talk to strangers", Iron Maiden - "Waisting Love", Cranberries - "Zombie" se vor regasi reinterpretate de Scarlet Aura, dar nuantate in stilul propriu.

"Am realizat cat de binecuvantati suntem luand parte la acest miracol care se numeste - muzica; toti acesti compozitori si artisti minunati au aprins flacara in noi si ne-au umplut sufletul cu amintiri superbe mana in mana cu muzica lor...
asa s-a nascut ideea de a face acest nou album.
" - sustin membrii trupei Scarlet Aura.

Aflat pe "Memories", coverul realizat dupa melodia "If I Close My Eyes Forever", cantata de Lita Ford si Ozzy Osbourne, transforma faimosul duet intrun imn al unei singuri voci: "Suntem foarte legati de acest cantec si raspunde perfect temerilor si emotiilor noastre personale. Sfarsesc prin a plange de fiecare data cand il cant si traiesc fiecare nota transformandu-l intr-un mesaj al unei singure voci..." declara Aura, vocalista trupei.

Doua videoclipuri surpriza de pe "Memories" vor fi lansate in curand, dar si un nou single, creatie proprie care va da si numele noului turneu din toamna "The Beast Within Me". Cele doua noi produse marca "Scarlet Aura" se afla sub egida unui nou contract cu casa de discuri Finlandeza "Outlanders Productions".

4 octombrie, ora 21.30 – Concert Alternosfera - ALTERNOSFERA revine la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 4 octombrie, la ora 21:30, pentru un show cu totul si cu totul special, unde nu vom fi mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.
Trupa de rock alternativ, infiintata in decembrie 1998, la Chisinau, a sustinut de-a lungul timpului, sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand cinci albume si un EP.

In luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Române. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, In urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. In cadrul aceluiasi concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se gasesc In format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi: 49 de lei fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans; 79 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 250 de bilete). Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod