Concerte Hard Rock Cafe

Concerte Hard Rock Cafe

Vineri, 16 septembrie, ora 22.30 -  Bon Jovi Live Tribute cu NEW JERSEY


BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană “New Jersey”! Vino vinery, pe 16 septembrie să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!

Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, reteaua de magazine IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete);
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Sambata, 17 septembrie, ora 22.30 – concet Miki & Band


Sâmbătă, 17 septembrie, o voce de excepţie te invită la Hard Rock Cafe, pentru o seară senzaţională! Miki, fosta solistă a trupei K-pital, te aşteaptă cu refrene din toate timpurile şi acorduri ce îţi aduc pofta de dans. Vino să asculţi piese îndrăgite de pe albumele artistei, dar şi multe melodii cunoscute, lansate de Amy Winehouse, Pink, Alesha Dixon sau Avicii!

La începutul anilor 2000, Miki a devenit cunoscută ca solistă a trio-ului de mare succes K-apital, care a scos pe piaţă trei albume.
După încheierea acestui proiect, Miki a rămas aproape de inima publicului, prin talentul şi energia de care dă dovadă în fiecare show. Printre reperele din cariera solistei se numără încă trei LP-uri ("Miki", "Jumătate", "Labirintul Inimii") şi nenumărate concerte.

Sâmbătă, de la ora 22.30, Miki şi trupa ei îţi dau întâlnire la Hard Rock Cafe, pentru o seară în care muzica şi distracţia vor fi la loc de cinste. Intrarea la concert este liberă.


Joi, 22 septembrie, ora 21.30 – concert ANTIMATTER


Joi, 22 septembrie, de la ora 21:30, METALHEAD va invită la Hard Rock Cafe, pentru o seară magică alături de britanicii de la Antimatter.

Înfiinţată în 1997 de către Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se întoarce la Bucureşti pentru un show unde veţi putea asculta toate piesele care i-au făcut celebri. Alături de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, două live şi două compilaţii, cel mai recent album "Fear of a Unique Identity", în 2012. Primele piese ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cântate de voci feminine şi au balansat între Gothic şi Trip Hop.
“Planetary Confinement” a marcat startul unei schimbări stilistice către un Acustic Rock cu un sound mult mai melancolic, iar “Leaving Eden” a continuat această direcţie, evidenţiind mai mult chitarele electrice, alături de un sound ambiental.

"The Judas Table Tour” trece prin România pentru a promova cel mai recent album al trupei, care se prezintă mult mai coerent, energic, mixând diferitele stiluri prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave. Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK.

Mick Moss & CO revin în România după prezenţa la festivalul Metalhead Meeting 2015, unde au cântat alături de nume precum Amorphis, Turisas, Satyricon, Bloodbath sau The Sirens.

Biletele pentru showul Antimatter se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman de la Romană şi din Băneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Café, precum şi în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.
Cumpărarea biletelor include automat şi rezervarea de loc la masă.

Biletele au următoarele preţuri, în presale:
- 55 de lei, VIP, cu loc în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete);
- 39 de lei, acces general, cu loc la masă, în sală.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele cu acces general vor costa 50 de lei.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod