Claudia Pavel lansează piesa dance pentru Revelion „Ain't Nobody”

Single după single, clip după clip! La o lună de la „Dependentă”, cântecul de dragoste cu poate cel mai senzual videoclip de la noi, Claudia Pavel lansează „Ain't Nobody”, o piesă dance ritmată, alături de Deejay Fly.
„Am început să dansez pe ea de la prima audiție; este o piesă numai bună de cluburi sau pentru un party de Revelion”, a spus cântăreața.

Muzica este semnată de Tanasoiu Liviu-Marius, Andreea Vatavu și Pavel Petricenco iar versurile de Tanasoiu Liviu-Marius și Pavel Petricenco. Orchestrația poartă semătura lui John Rivas.

În regia lui Mihai Laz, videoclipul cu elemente ludice al piesei „Ain't Nobody” s-a filmat în studiourile Voices Media, în decursul unei zile. De make-up și styling s-a ocupat sora cântăreței, stilista Paula Pavel.

Claudia Pavel, super bronzată cu bronz organic de la Rowe, poartă îmbrăcăminte Alexander Wang, Dolce & Gabbana și Balmain.
Pantofii poartă semnătura creatorilor Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti și Dolce & Gabbana. 

Claudia Pavel a fost numită, la începutul lunii noiembrie, „Cea mai activă solistă a anului”, în cadrul Galei Performanţei şi Excelenţei 2017.

DJ-ul Florin Dara/Deejay Fly, cu background în zona clubbing și numeroase evenimente în cluburile din România, și-a început cariera în 2005, ca producător și compozitor, dar și ca DJ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod