Cine este Remus Boroiu, concurent la emisiunea Ferma de la PRO TV?

Are 31 de ani, este antreprenor si iubeste sportul! Atât de mult, încât și-a deschis propria afacere și vinde online articole sport și planuri de nutritie.
După ce a ajuns în finala show-ului Ninja Warrior România, acum intră într-o nouă aventură pentru el: emisiunea Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu și specialistul în tehnici de supraviețuire Cristian Bozgan, la PRO TV!

„Eu sunt sportiv și iubesc competiția, mă autodepășesc de fiecare dată. La Ferma, sunt sigur că va fi interesant, o experiență „altfel” pentru mine, va fi o provocare să trăiesc cu alți 17 oameni pe care nu îi cunosc. Sunt un om care se adaptează ușor și cred că asta este una dintre calitățile cele mai importante.
Mă văd un membru valoros al echipei, pentru că îmi place să muncesc și mă descurc și în bucătărie!”, ne-a spus Remus.

În copilărie, și-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor săi. Acolo a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească. Odată cu participarea la Ferma, își dorește să-și schimbe complet viața și, dacă va câștiga, plănuiește să investească premiul în ferma bunicilor: să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod