Carmen Bruma si-a schimbat culoarea parului!

In prag de primavara, Carmen Bruma si-a schimbat look-ul. Vedeta a apelat la hairstylistul sau, Cristi Pascu, pentru a avea suvite 3D, in nuanta blond-bej glace.
“Ne dorim ca pana la vara sa ajungem la blond, insa Carmen are un par ce nu permite trecerea brusca la o culoare deschisa. Parul cret nu se deschide dintr-o data, ci in etape.

Am agreat impreuna aceasta schimbare de look cu suvite 3D, in nuanta de blond-bej glace. Urmam tendintele iar culoarea i se potriveste de minune”, declara hairstylistul Cristi Pascu.

Pe de alta parte, Carmen spune ca, in general, nu urmeaza neaparat trendurile in materie de coafura si ca mereu adopta coafura si culoarea ce ii vin bine.

Am mai experimentat de-a lungul timpului, insa niciodata ceva radical.
Trebuie sa ma simt confortabil cu schimbarea de look, iar Cristi Pascu stie asta. Am inteles ca acum toata lumea cauta sa se vopseasca in nuanta bloranj, o combinatie intre blond si orange. Sunt convinsa ca mie nu mi-ar sta bine asa, astfel ca ma rezum la nuante mai calde”, spune Carmen Bruma.

Efectul 3D se obtine prin orice combinatie de culori, cu o diferenta de minim doua tonuri intre suvite.

“Culorile de baza sunt de la 1 la 10. Daca blondul este 10, atunci trebuie sa pui o culoare 8 si una de 6.  Rosul trebuie combinat cu un aramiu, cu blond sau cu nuante de grena.
Se mai poate combina rosul cu portocaliu si cu blond”, spune Cristi Pascu.

Efectul 3D se obtine cel mai usor atunci cand parul este vopsit in culori deschise.

“Daca ai parul blond atunci este foarte usor sa obtii acest efect 3D. Poti sa ii adaugi suvite satene si bej. Combinatia va da volum parului tau si arata spectaculos. In cazul femeilor cu parul inchis la culoare, acest efect este mai greu de obtinut. Cel mai bine se vede pe ciocolata neagra, combinat cu ciocolatiu normal si un ciocolatiu deschis”, adauga Cristi Pascu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod