Andreea Antonescu si-a marit buzele cu acid hialuronic

Trendul injectărilor în scop cosmetic prinde tot mai mult teren și în România. Fie că este vorba despre riduri, buze imperfecte sau de pomeți, acestea se pot corecta cu ajutorul substanțelor de umplere. Acidul hialuronic este un antidot redutabil pentru efectele îmbătrânirii. Expertii insista ca aceste proceduri sa fie facute in cabinete specializate, de catre medici care au competente in domeniul estetic. Altfel, riscurile unor interventii facute de nespecialisti, cu produse de slaba calitate, sunt mari.



Injectările, începând cu varsta de 18 ani, susține specialistul. Cele mai de cautate sunt tratamentele pentru ridurile din zona nasului, gurii și frunții, reconturarea obrajilor, corecția cearcănelor, ridicarea sprâncenelor, mărirea buzelor și augmentarea feselor.

Dr. Marian Simion,medic estetician,afirma ca veteranul castigator,ramane acidul hialuronic. Cu aceste injectii putem contura buzele,le putem rasfrange, putem sa le ridicam colturile si le putem da volum si forma dorita. Putem corecta asimetriile naturale pentru a atinge forma perfecta.

De obicei,pacientele aleg intotdeauna utilizarea anesteziei locale, ce face injectarea nedureroasa. Acest tratament rezista foarte bine in tesut,cel putin 6 luni de zile. Insa sunt si exceptii in care acidul hialuronic se absoarbe mult mai repede.

Nu mai este un subiect tabu faptul ca din ce in ce mai multe vedete apeleaza la iscusinta medicului estetician pentru a o ajuta pe ,,mama natura''. De curand,Andreea Antonescu a vizitat cabinetul dl.dr. Marian Simion , medic estetician ,pentru buze senzuale si mai provocatoare,facandu-si o marire si un contur de volum.Aceasta procedura fiind singura la care apeleaza vedeta,in rest fiind inzestrata de la ,,mama natura''.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod