Andra susține trei concerte la Sala Palatului! Va fi “Weekendul Andra” pe 24, 25 și 26 februarie!

Andra demonstrează încă o dată că este unul din cei mai iubiți artiști din România. Spectacolul “Iubirea Schimbă Tot” va fi susținut timp de trei zile, pe 24, 25 și 26 februarie! Este o premieră ca un artist să aibă primul spectacol de o asemenea anvergură pentru atâtea zile. Însă, Andra este, de fapt, Artista Recordurilor. Cu o carieră de 16 ani, ea reușește an de an performanțe de neegalat, iar acum pregăteste cel mai complex show ținut vreodată pe scena Sălii Palatului.

"Trei zile: vineri, sâmbătă, duminică! Va fi Weekendul Andra, un maraton muzical pentru mine și echipa mea.

Suntem pregătiți 100%! Va fi una din cele mai frumoase experiențe din viața noastră! Weekendul Andra este cea mai bună veste de anul acesta pentru mine. Sunt bucuroasă că fanii mei vor să vadă ce le-am pregătit și sunt convinsă că nu vor fi dezamăgiți. Va fi un spectacol complex pe care nu îl vor uita", declară Andra.

Show-ul live “Iubirea Schimbă Tot” va dura două ore și jumătate și va fi plin de surprize plăcute, cu invitați speciali, costume și schimbări de decor. Biletele au preturi intre 70 si 250 lei, iar copiii între 3 și 14 ani au parte de o reducere de preț de 20%.

In 2016, Andra a primit numeroase premii pentru succesul din cariera artistică și chiar și-a doborât propriul record la vizualizări pe Youtube. Clipul “Iubirea Schimbă Tot” a fost vizionat de peste un milion de ori în mai puțin de 24 de ore, iar “Without You”, următorul ei single, a dublat numărul și niciun alt artist nu a mai reușit să egaleze succesul avut la lansare.

Ambele piese, “Without You” și “Love Can Save It All”, versiunea în limba engleză a piesei “Iubirea Schimbă Tot”, au depășit granițele și au devenit hituri în alte țări, chiar și pe alte continente.

Ambele piese vor putea fi ascultate la Sala Palatului, dar în variante speciale care vor surprinde spectatorii. Timp de două ore, în cele trei zile, Andra va demonstra ce înseamnă un artist desăvârșit.

Sunt mândră că spectacolul meu este așteptat de public. Primesc zeci de mesaje zilnic! Am fost copleșită când am aflat că s-au vândut deja aproape toate biletele de la primele două zile de concert anunțate și le mulțumesc tuturor celor care și-au cumpărat bilete din timp. Este un vot de încredere foarte important, mai ales pentru că e prima oară când pun în scenă un astfel de show.

Împreună cu echipa mea am decis că trebuie să susținem spectacolul încă o zi, pentru că nu vrem să dezamăgim pe nimeni. Așadar, ne vedem la Sala Palatului pe 24, 25 si pe 26 februarie!”, declară îndrăgita artistă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod