Andra lanseaza noul single “La refren”

Dupa succesul celor trei concerte sold-out de la Sala Palatului, Andra lanseaza un nou single, “La refren”. Piesa se gaseste pe noul sau album, “Iubirea Schimba Tot”, material lansat chiar la spectacolul cu acelasi nume ce a avut loxc saptamana trecuta.
Albumul, coprodus de Andra Records si MediaPro Music, a fost publicat pe canalul Youtube al artistei si feedback-ul pozitiv a facut-o pe Andra sa decida ca este de bun augur sa fie prima piesa noua extrasa ca single de pe noul album.

“La Refren” este o compozitie Marius Moga, Adrian Klein si Vlad Vedes pe un text de Marius Moga. Ea va beneficia si de un videoclip, iar Andra si echipa ei lucreaza deja la concept si vor incepe filmarile in cel mai scurt timp.

“Mi-a placut piesa de cand am ascultat-o prima oara in studioul DeMoga si sper sa fie bine primita de fanii mei.
Este o piesa de dragoste cu un mesaj optimist, e ritmata si iti da speranta unui final fericit, mi se potriveste foarte bine.”, a declarat Andra.

Noul album “Iubirea Schimba Tot” contine 18 piese, din care 6 sunt deja hituri, iar 12 sunt nemaiauzite de public. Este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei.

Andra detine Discuri de Diamant, Platina, Aur si Argint pentru vanzarile materialelor discografice. De asemenea, are in portofoliu numeroase premii pentru vocea si perfromantele ei, printre care “Cea mai buna solista”, “Cea mai buna voce feminina”, “Cel mai iubit artist”, dar si multe altele.

“Iubirea Schimba Tot” poate fi cumparat online:

http://www.getmusic.ro/produse/CD/p20911-Andra-Iubirea-Schimba-Tot.html

http://www.emag.ro/andra-iubirea-schimba-tot-cd-album-5745632/pd/DS2F47BBM/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod