Anda Adam are o clonă celebră în Germania!

Anda Adam are o sosie celebră peste hotare. Este vorba de Valeria Ammirato, o tânără din Germania care a devenit campioană internațională la concursuri de fitness.
Asemănarea fizică dintre cele două celebrități este uluitoare. Însăși Anda Adam a rămas impresionată de cât de mult îi seamănă atunci când a descoperit-o întâmplător pe Instagram. 
 
Fanii artistei din România i-au scris Valeriei trimițându-i fotografii cu idolul lor, astfel că nemțoaica a aflat că are, la rândul ei, o sosie celebră în lumea muzicii și i-a scris Andei Adam pe Instagram păstrând astfel legatura prin intermediul rețelei de socializare.
 
Valeria a felicitat-o pe artista noastră pentru colecția de costume de baie Adam & Eve Swimwear pe care a lansat-o la nivel internațional și a purtat recent unul din modelele create de Anda Adam.
Este vorba de un costum negru cu inserții metalice aurii, unul din cele mai apreciate și mai comandate online din noua colecție. 
 
Am văzut-o prima dată pe Valeria pe Instagram și am crezut inițial că sunt eu în poză, doar că nu reușeam să înțeleg când anume am făcut eu acea fotografie. Am fost atât de impresionată de asemănare încât am postat pe pagina ea fotografia ei și alta a mea în oglindă, etichetând-o. Astfel am ajuns să vorbim prin mesaje și să ținem legătura în continuare.
Valeria a aflat de brandul meu de costume de baie, Adam & Eve Swimwear, și recent a purtat un model din colecția nouă, negru, din două piese, cu inseții metalice. Este unul din cele mai apreciate și mai cerute
”, declară Anda Adam.
 
Artista a lansat brandul de costume de baie Adam & Eve Swimwear anul trecut, fiind un proiect pe care și-l dorea de mult timp și pe care l-a numit folosind numele ei de familie, Adam, și prescurtarea prenumelui fiicei sale, Evelin. Sub acest brand, solista a creat și a lansat costume de baie luxury, accesorizate manual, care se distribuie în toată lumea prin intermediul magazinului online. 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod