Anca Pop a devenit hit în Spania cu “Loco Poco”

Anca Pop se bucură de succes, mai nou, și în Europa. După ce a cucerit China și Japonia cu piesele și show-urile sale concept, artista din România are parte acum de faimă în centrul și vestul Europei. Dacă săptămâna trecută intra în playlist-ul Radio Eska, cel mai important post de radio din Polonia, acum single-ul “Loco Poco” este în topul Spotify din Spania al celor mai fierbinți piese ale verii. Piesa urmează să fie difuzată de radiourile spaniole începând cu această săptămână.

Anca Pop se alătură astfel grupului artiștilor români care au dat lovitura peste hotare, precum Inna, Akcent, Alexandra Stan, Amadeus și Irina Rimeș.

Totodată, videoclipul “Loco Poco” a trecut de 1 milion de vizualizări pe You Tube. "Avem un feedback excelent din Spania, mai ales că titlul piesei este în limba spaniolă și a stârnit interes. Piesa Loco Poco se difuzează la Radio Eska din Polonia de 5-6 ori pe zi și acum este în topul Spotify din Spania. Va urma o perioadă cu drumuri dese în tările din vestul Europei”, declară Anca Pop.

“Loco Poco” este o piesă compusă de Anca Pop, produsă de Pink Elephant, al cărei clip a fost filmat în Macau în urmă cu câteva luni.

Conform scenariului, Anca Pop intră în pielea unei tinere ce își câștigă existența pe străzile din Macau, practicând cea mai veche meserie din lume. "Loco Poco este o piesă ce spune povestea fetelor care își vând trupul pentru a trăi, fie că practică această meserie pe stradă, în cluburi sau în fața unui laptop făcând videochat. Toate aceste fete visează să întâlnească un “Pedro”, un bărbat cu bani, puternic, care să le facă să se simtă ca <regine> și împreună cu care să conducă lumea”, declară Anca Pop.

Filmarile pentru clip au avut loc in Macau, unde artista a avut rezidență la Sands Macau, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri și casino-uri din regiune.

În acea perioadă, de două ori pe săptămână, Anca și echipa ei de coregrafi și dansatori au încântat publicul cu show-ul senzual și provocator, denumit “Cosmic Cocktail”. Pentru filmarile clipului, Anca a avut alaturi opt dansatoare din Thailanda.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu doi ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”. In ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării.

Piesele sale au fost licențiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod