Alexandra Badoi a lansat un videoclip filmat in Moscova

Alexandra Badoi, cantareata de muzica trance, a lansat videoclipul melodiei “Did We Feel?” - o colaborare cu Dj FEEL- Dj-ul rus din TOP 100 DJMAG.

Filmarile au avut loc in Moscova, la sfarsitul anului trecut, dupa ce Alexandra a fost invitata sa cante in cadrul Trancemission Festival din Rusia.Scenariul urmeaza mesajul pe care au vrut sa-l transmita cei doi artisti.

"Probabil ca fiecare a avut sau are un moment in care se simte ca un soarece pe banda de alergare sau ca un robot pierdut intr-un spatiu inchis… Coplesiti de stres, de rutina, de probleme, uitam de noi… uitam sa mai fim oameni, sa iubim, sa visam, sa simtim… Si poate ca fiecare are nevoie de o schimbare, de un re-start, de un mesaj care sa-i reporneasca trairile, sperantele, visurile din copilarie… Iar acest declic nu se asteapta, se simte.

Vine odata cu zambetul unui copil, cu albastrul cerului, cu mangaierea razelor de soare, vine cu briza marii, cu sunetul muzicii si lumina iubirii. Daca simtim, traim.” scrie Alexandra Badoi pe pagina sa de Facebook.

Melodia lui Feel si a Alexandrei Badoi, “Did we feel?” a fost deja sustinuta de numerosi artisti din muzica electronica, iar unul dintre remix-urile melodiei a ajuns in TOP 100 cele mai bune melodii trance ale anului 2016 fiind prezenta pe compilatia lui Armin Van Buuren, “A STATE OF TRANCE YEAR MIX 2016",  in vreme ce o alta versiune a piesei este folosita pe coloana sonora a filmului Hockey din Rusia.


Pe langa marea ei pasiune pentru muzica, Alexandra continua sa faca ceea ce a consacrat-o in televiziune, prezinta “1 Minut de METEO”,
​ insa
 pe pagina sa de Facebook. In fiecare dimineata, de luni pana vineri, le povesteste prietenilor si admiratorilor ei cum e vremea, ocupandu-se in acelasi timp si de dezvoltarea agentiei de creatie si productie video, Viva la Video.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod