Alex Velea a impartit tortul cu 300 de acadele la aniversarea parcului Miramagica!

Vedete cunoscute din showbiz s-au distrat de minune, multe alaturi de copiii lor, la evenimentul ce a aniversat un an de existenta a parcului de distractii Miramagica din Herastrau.
Anca Serea, Ellie White, Paula Chirila, Diana Bart, Sylvia, Bianca Ionita, Simona Balanescu, Irina Mohora, Ela Craciun, Crina Abrudan, Andreea Donciu, Laura Lazar, Ionut Dumitru (trupa Simplu) au petrecut trei ore de neuitat, timp in care s-au urcat in marea roata Miramagica, de unde au admirat Bucurestiul de la inaltime, au condus masinutele si barcutele tamponabile, au sarit pe salteaua elastica, s-au invartit in caruselul Tornado, s-au plimbat cu trenuletul Funny Express, au concurat la Derby si au simtit ce inseamna sa sfideze gravitatia in turnul Spark.

Alex Velea a fost invitatul special al evenimentului si a sustinut un concert care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale.
La finalul concertului, artistul a cantat “La Multi Ani”, timp in care pe scena a fost adus tortul aniversar, format din 300 de acadele, pe care Alex le-a impartit ulterior copiilor prezenti la concert.

“Abia astept sa creasca Dominic si sa venim sa ne dam impreuna in roata sau in masinute. Mie imi place adrenalina, iar el imi seamana. Este foarte curios si activ. Nu sta o clipa locului”
, a declarat Alex Velea la aniversarea parcului Miramagica.

Anca Serea a venit insotita de Sara, Noah si Ava, iar Ellie White alaturi de Mihaita si de micuta Maria.

“A fost pentru prima data cand Maria vine intr-un parc de distractii atat de mare.
Ma asteptam sa se sperie de atata lume, insa i-a placut. A vrut in masinute si in barcute”
, spune Ellie White.

In parcul Miramagica, situat in parcul Herastrau, intrarea din Soseaua Nordului, copiii, dar si cei mari, se pot distra in fiecare zi, bucurandu-se de atractiile speciale: roata Miramagica, turnul Spark, Derby, masinutele tamponabile Bumper Cars, caruselul Tornado, zona de sarituri pe saltele Jump Jump, trenuletul de poveste Train Express, precum si barcutele tamponabile Bumper Boats.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod