Adelina Pestritu, mini-vacanță la snowboard și spa în Sinaia

Adelina Pestritu a profitat de ultimele zile cu zăpadă de la munte și a petrecut o mini-vacanță la Sinaia. Vedeta s-a cazat, alături de câtiva prieteni, la un hotel boutique din Sinaia, unde s-a odihnit în apartamente spațioase și s-a relaxat în zona privată de spa a hotelului.

Adelina Pestrițu a imbinat adrenalina cu momentele de relaxare de la spa în mini-vacanța petrecuta la munte zilele trecute. Pentru că și-a dorit liniște și confort, vedeta s-a cazat Hotel Boutique Belvedere Sinaia într-un apartament de 65 de metri pătrați cu vedere la munte și s-a răsfățat în fiecare dimineață savurând micul dejun bio pe terasa apartamentului.

 

Pasionată de sporturi de iarnă, Adelina și-a petrecut ziua de pârtia de snowboard, profitând astfel de ultimele zile cu zăpadă din acest an. Serile în schimb au fost dedicate răsfățului, la spa-ului hotelului, și la restaurantul cu preparate a la carte gătite de Chef-ul locației.

Vedeta a apreciat cel mai mult serviciul de înaltă clasă oferit de personalul hotelului, cu mult peste așteptările avute de la un hotel în România. Adelina s-a delectat cu preparate bio și a fost curioasa să-l întâlnească pe Chef-ul locației pentru a-l felicita.

Din meniul a la carte nu au lipsit supa de fazan cu ravioli, consomme de vită, calcan alb și negru, file de păstrăv de Valea Prahovei, biban la tigaie, cotlet de miel în crustă de verdețuri.

Când am câteva zile libere, prefer să merg în locuri frumoase din țară, nu foarte departe de București. De data aceasta am mers la snowboard la Sinaia și am stat alături de prietenii mei la Hotel Boutique Belvedere. Este un loc cozy, primitor, cu servicii foarte bune. După o zi de stat pe pârtie, seara m-am relaxat la spa.

Au o piscină cu jacuzzi și saună superbe. Am avut la cină preparate sănătoase. Meniul restaurantului este unul rafinat, cu delicatese. Chef-ul poate câștiga cu ușurință orice concurs de gătit de la televizor”, declară Adelina Pestritu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod