3 Sud Est lansează „Focul”, o poveste muzicală plină de pasiune

După hituri precum „Emoții”, “Cine ești?” și “Stele”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, 3 Sud Est lansează ”Focul”, o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară.

Link YouTube: https://youtu.be/CIDXC1TLMc0

Muzica a fost compusă de către hitmaker-ul Laurențiu Duță, versurile au fost scrise de către cei trei artiști, iar videoclipul a fost regizat de către Iura Luncașu. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile pe străduțele din Castellón de la Plana, dar și la Premiere Palace din București.
   
«Focul» reprezintă iubirea intensă care se aprinde în noi atunci când ne întâlnim jumătatea. E acel dor care te mistuie în lipsa persoanei iubite.

Lasă în inimă focul să ardă”, mărturisește Laurențiu Duță, solistul trupei.    

În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie”, o piesă fresh despre fericire și dragoste. La sfârșitul anului 2017, trupa a lansat “Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio și TV și a adunat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. În vară aceluiași an, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile și poveștile de dragoste trăite, iar în 2016 a lansat single-ul de succes și clipul “Cine ești?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV și radio.


   
Tot în 2016, Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu au lansat piesa “Adio”, iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piață românească, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, dar și „Amintirile“, cea mai îndrăgită piesă a celor trei.
În curând, 3 Sud Est începe un nou turneu atât în țară, cât și în străinătate, care se numește Discoteca 3 Sud Est. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod