Logitech prezintă noul sistem audio Z337 cu boxe Bluetooth

Logitech prezintă astăzi noul sistem audio 2.1, Z337, primul sistem audio al companiei care permite redarea muzicii, wireless, de pe orice computer, tabletă sau telefon inteligent prin conexiune Bluetooth.

Cu o putere maximă de 80W, acest sistem aduce la viață conținutul audio preferat prin intermediul unui sunet clar acompaniat de un bas puternic. În plus, pe lângă conexiunea wireless, sistemul Z337 poate fi conectat la o sursă audio fie prin intermediul unui jack de 3,5mm sau prin intrarea RCA, facilitând o conectare foarte ușoară la un monitor, un computer sau o consolă video, în timp ce conexiunea wireless este în continuare disponibilă.


De asemenea, sistemul beneficiază de un control pod care poate fi amplasat într-un loc care să poată fi la îndemână pentru a oferi un acces facil al difuzoarelor cum ar fi comanda on/off, volumul și Bluetooth pairing, împreună cu o mufă pentru căști, pentru acele momente când utilizatorii doresc să asculte în liniște. Un buton dedicat amplasat pe partea din spate a subwoofer-ului permite reglarea nivelului basului.

Sistemul audio Logitech Z337 Bluetooth urmeaza sa fie disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna septembrie la un pret de 359 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod