Brățara Evolio LinkFit - noul gadget purtabil de la Evolio

Evolio anunță lansarea brățării inteligente Evolio Smart Fitness, un gadget modern, util și accesibil. Brățara LinkFit se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și transmite automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook sau whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare.

În funcție de setările personalizate aplicate, brățara Evolio Smart Fitness îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Cu bratara Evolio LinkFit sunteti mereu la curent cu activitatea inregistrata de smartphone-ul vostru.
Bratara vibreaza usor si afiseaza automat notificari pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicatii precum facebook sau whatsapp, prin functia Bluetooth. Tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti ecranul tactil pentru a citi mai mult! Ecranul elegant al bratarii Evolio LinkFit va arata numarul de pasi pe care ii faceti, distanta parcursa, caloriile arse si calitatea somnului. Fie ca faceti miscare la sala sau in parc, e mai simplu ca niciodata sa va urmariti parcursul, sa adaptati exercitiile in timp real in functie de parametri de sanatate si sa pastrati istoricul pentru statistici viitoare.

Se stie ca perioadele prelungite de inactivitate duc la reducerea ritmului de ardere a grasimilor, deci, supraponderalitate si alte probleme de sanatate asociate.
Puteti evita acest efect prin pauze frecvente care rup ritmul si plimbari scurte. In functie de setarile personalizate pe care le aplicati, bratara Evolio LinkFit va aminteste cand e timpul pentru putina miscare.

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS. LinkFit dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate. Rezista sub apa aproximativ 30 de minute. Brățara Evolio LinkFit este disponibilă pe negru, însă poti comanda separat o brățară roșie, portocalie, albă sau gri. Bratara se bucura in perioada aceasta de un preț special de 179.90 lei, la achizitionarea din showroom-ul Evolio sau din magazinul online www.evolioshop.com.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kgb13 pe 25 Aug 2017, 13:29
    Bratara LinkFit

    Arata foarte bine bratara iar din informatiile citite, este un gadget super high-tech! E si mai misto ca se poate scufunda sub apa. Sunt curios cat costa, in comparatie cu alte gadgeturi de pe piata. http://www.gadgetworld.ro/smartwatch-ceasuri-bratari/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod