Ziua europeana pentru depistarea melanomului


Facebook Twitter Comenteaza
Ziua europeana pentru depistarea melanomului

Persoanele care au reusit sa se programeze la inceputul lunii la medicul dermatolog vor efectua un consult gratuit, actiune organizata cu ocazia Zilei Europene pentru depistarea melanomului.

 

Cu ocazia „Zilei Europene Pentru Depistarea Melanomului", Societatea Romana de Dermatologie lanseaza a V-a editie a campaniei nationale de prevenire si depistare a leziunilor maligne si premaligne cutanate. Astfel ca astazi 303 medici dermatologi din toata tara, membri ai Societatii Romane de Dermatologie (SRD) vor oferi pacientilor consultatii gratuite persoanelor care si-au facut programare la un medic dermatolog in prima perioada a lunii mai.



"In fiecare an statisticile ne arata un numar crescut de pacienti diagnosticati cu cancer de piele. Obiectivul nostru, prin aceasta campanie, este acela de a trage semnalul de alarma, de a-i determina pe oameni sa mearga sa-si faca un consult periodic la medicul dermatolog. O pot face in orice zi a anului, in clinicile de stat, consultatiile sunt gratuite. De la an la an, numarul medicilor inscrisi este tot mai mare pentru a reusi sa evaluam cat mai multi pacienti"
, spune Prof. Dr. Virgil Feier - Presedintele Societatii Romane de Dermatologie. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod