Vrei sa ai un bebe sanatos? Intreaba expertul!

Facebook Twitter Comenteaza
Vrei sa ai un bebe sanatos? Intreaba expertul!

Medici ginecologi, pediatri si nutritionisti iti raspund intrebarilor legate de cresterea si ingrijirea copilului tau in primii 3 ani de viata in cadrul conferintei "Bebe Sanatos".

 

Pe 3 iulie a.c. la Institutul National de Statistica din Bucuresti, incepand cu ora 10:00 are loc cea de-a treia editie a conferintei interactive "Bebe Sanatos". Evenimentul se adreseaza parintilor care nu au acces permanent la specialisti si vor sa cunoasca atat alternativele, cat si cele mai bune solutii pentru cresterea copiilor.

In egala masura, „Bebe Sanatos” se adreseaza si viitorilor parinti care nu stiu cum sa abordeze postura de parinte, care isi doresc sa inteleaga nevoile copilului lor, sa invete sa comunice cu acesta, de la cele mai fragede varste.

Tematica acestei editii este „Rolul parintilor in fundamentarea unei vieti sanatoase a copilului" si va oferi raspunsuri legate de: alegerea celei mai bune metode de nastere (nasterea naturala sau nasterea prin cezariana), prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilului in primii ani de viata, riscurile fumatului asupra fatului, alimentatia echilibrata pentru cresterea sanatoasa a copilului.

Medicii care vor sustine prezentari si carora le poti adresa intrebari sunt: prof.
univ. dr. Gheorghe Peltecu, medic primar obstetrica-ginecologie, managerul Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia din Bucuresti, prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, medic primar chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, dr. Tatiana Ciomartan, medic primar pediatrie, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului „Prof. dr. Alfred Rusescu” din Bucuresti.


Intrarea la conferinta este libera!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasztai zoltan pe 29 Iun 2010, 07:55
    Unde au ramas iar kinetoterapeutii din teamwork

    Da , Intrebarea este unde au ramas Kinetoterapeutii din team , pentru ca foarte multe probleme au mamele tinere cu cresterea , dezvotarea neuromotrica a copilului pana la trei ani . Suseta , rotobil, premergatosre , patute , gresit , asezat, mers condus diriat de ei fara sa aiba bebelasul inca stadiul necesar , Poate odata ne vor include si pe noi , dar EU , vede prostia !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod