Un nou Centru de Dializa a fost inaugurat in Stei

In Stei, 50 de persoane trebuiau sa parcurga lunar aproximativ 1.600 km pentru a se trata la cel mai apropiat Centru de Dializa din Oradea. La aceste persoane s-a gandit Fresenius NephroCare Romania, care a inaugurat un Centru de Dializa in Stei, judetul Bihor.
Centrul are o capacitate de 50 de pacienti tratati prin hemodializa, beneficiaza de 8 masini de dializa si este deservit de o echipa medicala formata din 9 profesionisti in domeniu.

"Decizia companiei de a investi intr-un oras precum Stei are o componenta preponderent sociala. Imaginati-va ca in acest oras, unde a existat candva o mina de uraniu, 50 de localnici erau nevoiti sa parcurga lunar aproximativ 1.600 de kilometri pentru a beneficia de tratamentul de hemodializa, care le este absolut vital", a declarat Alexandru Ciolan, Director General Fresenius Medical Care Romania.

Clinica de dializa din Stei respecta cele mai noi reglementari privind design-ul, arhitectura si fluxurile functionale, beneficiaza de un microclimat controlat (purificarea aerului si controlul umiditatii si al temperaturii) si de norme complete de protectie pentru cei angajati.
De asemenea, este atent supervizata activitatea de respectare a normelor de mediu impuse de Grupul Fresenius in toate tarile in care activeaza.

Fresenius NephroCare Romania mai detine centre de dializa in Bucuresti, Iasi, Constanta, Oradea si Bacau, iar pana la sfarsitul anului compania va mai deschide un centru de dializa la Brasov, pentru ca in perioada 2009-2010 sa se indrepte catre orase precum Ploiesti, Pitesti si Suceava.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 4 Dec 2008, 07:57
    Dializa

    Este un lucru bun dar cu angajarea asistentelor a fost o mare excrocherie mafie nu alceva sa va fie rusine e mai rau ca pe timpul lui ceausescu rusine am crezut ca daca e privat dl. Aron nu-si mai baga nasu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod