Un nou brand de obiecte sanitare

Roca, lider pe piata mondiala de obiecte sanitare, anunta lansarea brandului Roca in Romania si deschiderea unui showroom dedicat, realizat in parteneriat cu Delta Design.
Acesta este primul showroom Roca din Romania si va fi deschis publicului in data de 29 mai 2008. Aici, compania va prezenta colectia de game premium, din care fac parte modele de obiecte sanitare sau cu design inovator si functionalitati avansate.

Portofoliul de produse al companiei este alcatuit din gama premium Roca (obiecte sanitare din protelan vitrat, cazi de baie si de dus din acril, produse de hiromasaj si spa, robinete si alte accesorii pentru baie), precum si gama economica Inker (obiecte sanitare din portelan vitrat, cazi de baie si de dus din otel, cazi de baie si de dus din acril).


"Pentru urmatorii 3 ani, ne-am propus sa ne atingem tinta de 25% din segmentul premium al pietei locale de obiecte sanitare din portelan vitrat", a declarat Joan Jorda, Managing Director Roca Romania. "De asemenea, planuim ca in urmatorii 2-3 ani sa deschidem un showroom propriu, desticat arhitectilor, constructorilor si decoratorilor. Scopul showroom-ului va i prezentarea produselor si acordarea de consultanta expertilor in constructii si decoratiuni", a adaugat acesta.


Roca a reluat la sfarsitul anului 2006 producatorul roman de placi ceramice Cesarom, invertigand peste 8 milioane de euro intr-unul dintre cele mai importante companii nationale de profil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod