Trimite un SMS si ajuta copiii bolnavi de leucemie

Facebook Twitter Comenteaza
Trimite un SMS si ajuta copiii bolnavi de leucemie

Pana pe 24 iulie a.c. poti sa trimiti un SMS la 858 ca sa ajuti copiii bolnavi de leucemie de la sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.

 

Nu trebuie decat sa trimiti un mesaj la 858, donand astfel 2 euro pentru achizitionarea unui aparat ecograf necesar pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.

"Incercam de multa vreme sa facem cunoscut proiectul asociatiei noastre prin care  venim in ajutorul celor 5000 de copiii internati anual in sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni.

Acesti copii, grav bolnavi, in lupta cu leucemia sau cancerul, nu pot fi tratati in mod eficient din lipsa unui aparat ecograf. Prin proiectul "Atinge o Stea" incercam sa strangem bani pentru achizitionarea unui astfel de aparat care va da o sansa mai buna la insanatosire unor copii extrem de rau loviti. Acest aparat costa aproximativ 45.000 Euro. Insa, pentru o sectie de pediatrie dintr-un spital romanesc, costul este enorm", explica Georgiana Enache, Membru Asociatia M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E.
care a initiat campania de ajutorare "Atinge o stea" face apel la solidaritatea noastra. Pentru achizitionarea ecografului sunt necesari aproximativ 45.000 de euro din care s-au strans 13.300 euro. Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi internati in sectia de pediatrie a spitalului Fundeni.

"Pentru noi, cei pentru care a fi sanatos este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti bolnavi, poate inseamna VIATA! Si uneori o viata depinde de un aparat.
Ganditi-va ca un efort cat de mic poate face uneori diferenta intre viata si moarte. Trimite acum un SMS la 858 si poti contribui la salvarea unor copii",
a declarat Maria Culescu, presedinta Asociatiei M.A.M.E.

Numarul 858 este valabil intre 10 iunie si 24 iulie 2010 in retelele Orange, Vodafone, Cosmote. Acest serviciu este oferit gratuit, nu se percepe TVA. Mai multe informatii despre cum poti ajuta, gasesti pe www.asociatiamame.com 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod