Tratamentul care reduce ridurile verticale dintre sprancene

Un nou tratament care impiedica aparitia ridurilor dintre sprancene urmeaza sa fie lansat si la noi in tara.
Produsul are autorizatie de punere pe piata de la Agentia Nationala a Medicamentului si aprobare de pret de la Ministerul Sanatatii incepand cu 1 aprilie 2009.

”Vistabel (R) este un tratament eficient pentru reducerea ridurilor verticale dintre sprancene, obtinand o piele improspatata si relaxata, astfel incat fruntea devine mai intinerita, lucru dorit de multa lume in ziua de azi. De asemenea, produsul prezinta incredere, fapt dovedit de rezultatele si satisfactia pacientilor”, mentioneaza Simona Brana, Business Unit Manager la Allergan Medical Aesthetics.

Ridurile verticale dintre sprancene se formeaza in urma unor contractii repetate si involuntare a doi muschi majori care controleaza miscarea dintre sprancene, muschiul corrugator si muschiul procerus.
Odata cu trecere timpului, pielea isi pierde din elasticitate, astfel incat incruntarile repetate pot forma riduri vizibile si adanci intre sprancene, chiar daca fata este relaxata. Ridurile dintre sprancene, adesea iau forma cifrei ”11”, pot influenta intreaga fizionomie creand o figura aparent trista, nervoasa sau obosita.

Noul tratament actioneaza tintit pentru a relaxa muschii ce cauzeaza aparitia acestor riduri. Este o procedura simpla, care se realizeaza prin intermediul unor injectii micute direct in muschii targetati pentru a bloca impulsurile nervoase care duc la aparitia contractiilor musculare, creand o netezire si imbunatatire a pielii la nivel local.
Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul tine pana la sase luni.

Statisticile arata ca toxina botulinica de tipul A, este foarte apreciata si tolerata pentru tratamentul de reducere a ridurilor verticale dintre sprancene, fapt dovedid de satisfactia pacientilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camelia pe 27 Aug 2010, 18:24
    locul

    Buna ziua, As dori sa stiu unde se fac aceste operatii de scapare de riduri, ca sa zic asa, dar m-ar interesa si pretul. Mentionez ca sunt din ploiesti. multumesc anticipat!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod