Sustine si tu copiii bolnavi de cancer!

Facebook Twitter Comenteaza
Sustine si tu copiii bolnavi de cancer!

Asociatia Little People Romania sarbatoreste luni, 15 februarie, Ziua Internationala a Cancerului la Copil. Raspandeste mesajul sperantei si al solidaritatii cu persoanele care lupta impotriva cancerului in Romania, prin purtarea in data de 15 februarie a unei bratari galbene.

Purtarea culorii galbene si a funditei galbene simbolizeaza cancerul la copil. Ca parte a campaniei "Poti si Tu!" sustinut si desfasurat de membrii clubului Temerarii, tineri supravietuitori de cancer din Romania, organizatia a lansat bratari galbene cu inscriptia "Temerarii stiu ca se poate – Poti si Tu!", care vor fi accesibile din aceasta luna.
Bratarile simbolizeaza tratarea cu succes a cancerului la copil, si transmit un mesaj pozitiv, optimist.

Tinerii care au invins cancerul au initiat Campania "Poti si Tu!" in august 2009, in cadrul careia viziteaza pacientii din spitalele din intreaga tara, oferind suport si incurajare celorlalti adolescenti care lupta impotriva cancerului.

Asociatia Little People ofera de asemenea un program unic de asistenta a tinerilor pacienti in sectiile de oncopediatrie din tara, prin intermediul voluntarilor instruiti care desfasoara zilnic activitati.
Din anul 2010, serviciile oferite sunt accesibile nu numai in institutiile medicale din Bucuresti si Cluj-Napoca, ci si in Timisoara, Oradea si Constanta.

Mai multe detalii gasesti aici.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod