Rasa umana se va diviza in 2 specii total diferite

Rasa umana se va diviza, peste circa 100.000 de ani, in 2 specii diferite, una inteligenta si cu infatisare atragatoare si cealalta formata din creaturi dizgratioase, de inaltime mica si cu intelect redus.
Predictia vine de la Oliver Curry, teoretician al evolutionismului de la London School of Economics. Acesta sustine ca rasa umana va ajunge la apogeu, din punct de vedere al evolutiei fizice, in jurul anului 3000, cand oamenii vor avea o inaltime de 1,8-2,1 metri si vor trai 120 de ani. Ulterior va incepe declinul si in urma selectiei sexuale, omenirea se va diviza treptat in 2 specii.

"Trasaturile fizice vor fi indicatori de sanatate, tinerete si fertilitate pe care barbatii si femeile ii vor folosi atunci cand isi aleg partenerul", arata un studiu al lui Curry pentru un post de televiziune pentru barbati.


Cercetatorul sugereaza si ca progresele chirurgiei cosmetice si alte tehnici de modificare a trupului vor omogeniza infatisarea rasei umane. Astfel, in jurul anului 3.000, barbatii vor avea trasaturi faciale simetrice, voci mai profunde si penisuri de dimensiuni mai mari. Femeile vor avea parul stralucitor, piele neteda si lipsita de pilozitate, ochi mari si sani rotunzi. Diferentele rasiale actuale nu vor mai exista, pentru ca incrucisarile dintre rase vor avea ca rezultat o singura culoare a pielii - cafenie.

Evolutia nu se va opri insa in acest punct.
La aproximativ 10.000 de ani de la atingerea apogeului, deci in jurul anului 13000, dependenta omenirii de tehnologie va incepe sa ii schimbe radical infatisarea. Medicina va slabi sistemul imunitar al oamenilor, care vor incepe sa arate din ce in ce mai mult ca niste copii care nu si-au incheiat dezvoltarea.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • neli pe 4 Nov 2007, 14:25
    englezisme

    Teoreticianul cu pricina nu spune nimic personalizat, legat de evolutia mai apropiata ca timp a englezilor? Eu cred ca de aici ar trebui sa inceapa, sincer. Oricum STIU ca Dumnezeu va decide evolutia noastra, asa ca profeti din astia, zau daca merita citati

    0
    0

  • v pe 2 Nov 2007, 14:24
    sf

    sf pur. chiar nu cred ca poate sa se imparta lumea in 2 nici in anul 16000

    0
    0

  • pirina pe 1 Nov 2007, 13:17

    CHIAR SF!!! CINE CREDE CA VA FI ANUL 13000, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, STIINTIFIC, RELIGIOS, NATURAL - CU SIGURANTA NU

    0
    0

  • - pe 1 Nov 2007, 12:03
    da, probabil

    Da, se poate ajunge la asa ceva, pentru ca de fapt si in prezent oamenii isi aleg partenerii de viata dupa astfel de criterii (aspectul fizic), si mi se pare normal ca un om care sufera de una sau mai multe boli mostenite, sa faca alegerea inteleapta sa nu faca un copil care sa se chinuie cu aceeasi boala ca a lui. Si la fel de firesc este sa ne dorim sa aratam cat putem de bine, doar ca nu toti avem bani sa ne facem operatii sa indreptam defectele cu care ne-am nascut. Si nu cred ca suntem superficiali gandind asa, atata vreme cat societatea ne-a facut sa avem astfel de pareri, deoarece oamenii cu handicapuri, cu defecte fizice, sau grasi sunt respinsi de societate, sunt dati la o parte si au sanse mult mai putine si mai mici sa reuseasca, sa obtina un loc de munca, etc. Mi s-a intamplat ca la un interviu la care am intrat eu si un alt barbat (doar noi obtinusem peste nota de trecere la proba scrisa, data de 18 persoane, eu sa obtin postul deoarece pe celalalt l-a intrebat directorul comisiei de la interviu, razand, cum se poate prezenta la un concurs pentru un post care implica si cateva zile pe luna munca de teren, cum oare are el de gand la cum arata sa se deplaseze pe jos si cu bicicleta, la 130 kg pe cere le are......... A fost jicnit si calcat in picioare, si nici eu nici comisia nu o sa stim niciodata daca acel om s-ar fi descurcat mai bine decat mine sau nu pe acel post, pentru ca nu i s-a acordat nicio sansa....... Sa ma bucur ca am obtinut eu postul, deoarece intamplarea s-a intors in favoarea mea? Sau sa ii compatimesc pe cei cu care soarta a fost mai putin ingaduitoare si au probleme?

    0
    0

  • georgiana pe 1 Nov 2007, 10:02

    Science Fiction!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod