O jumatate dintre romani utilizeaza suplimentele nutritive

Imunactiv este un nou supliment nutritiv care intareste sistemul imunitar, avand un rol esential in prevenirea racelii, gripei si a altor boli infectioase.
Lansat de compania Walmark, Imunactiv este compus dintr-un complex de patru substante active (obtinute din surse organice): beta glucan, vitamina C, zinc si bioflavonoide. Printre efectele benefice ale acestui complex se numara: intarirea apararii imune a organismului; furnizarea de substante necesare corpului uman pentru a lupta impotriva  racealii/gripei; reducerea efectului toxic al diversilor poluanti din apa si aer si asigurarea unei bune conditii generale a organismului.

Expertii recomanda administrarea a 2 tablete/zi in timpul sau dupa masa pe parcursul unei luni de zile, dupa care este necesara o pauza de aproximativ 2 saptamani - 1 luna.
Aceste cure periodice sunt indicate pe toata perioada sezonului rece pana in primavara.

Pretul unei cutii cu 30 de tablete este sub 30 RON in farmacii.

Suplimentele de acest tip devin cu atat mai importante toamna si iarna, atunci cand virozele sunt favorizate de conditiile climatice.Insa, studiile atesta faptul ca numai jumatate dintre romani utilizeaza suplimente nutritive de preventie in perioadele cu risc viral sporit, ei preferand sa recurga la tratament abia dupa instalarea diverselor maladii.

"Studii recente releva faptul ca Romania se afla printre tarile cu cel mai redus consum de suplimente nutritive si vitamine pe cap de locuitor.
Numai jumatate dintre romani recurg la consumul de suplimente nutritive cu rol de preventie si sporire a imunitatii
", spune Dr. Rodica Tanasescu, Medic Primar MF, Asociatia Medicilor de Familie-Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod