Primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania

Centrul reuneste in premiera radioterapie, chimioterapie si consult de specialitate international.

In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical lanseaza Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.

"Centrul este construit pe 2 nivele si va fi situat in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din zona P-ta Alba Iulia din Bucuresti. El va putea oferi tratament pentru minim 50 de pacienti pe luna si ne asteptam in scurt timp de la deschidere sa avem liste de asteptare
," declara Robert Serban actionar Gral Medical.

Nucleul centrului OncoFort il reprezinta departamentul de Radioterapie dotat cu aparatura de ultima generatie ce are la baza tehnologia IMRT-IGRT (Radioterapie cu ajustarea intensitatii-IMRT, Radioterapia ghidata prin Imagine-IGRT).

 

De la 1 iunie, medicii straini ofera consultatii

 

Echipa medicala a centrului reuneste, din tara si strainatate, specialisti din mai multe domenii: oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, imagistica medicala, fizica de radioterapie. Din echipa medicala fac parte: Profesor Dr. Christoph Zielinski, coordonatorul Clinicii Oncologice si Experimentala a Spitalului Universitar din Viena si Profesor Dr. Thomas Brodowicz, medic oncolog in cadrul aceluiasi centru. Cei 2 medici vor oferi consultatii de specialitate incepand cu data de 01 iunie 2010 astfel: Profesor Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii in zilele - 1 iunie si 15 iunie intre orele 11.00 si 18.30 si Profesor Dr. Christoph Zielinski in ziua de 26 iunie intre orele 8.00- 16.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod