Plasturele cu testosteron da calitate vietii sexuale!

Potrivit unui nou studiu, doze ridicate de hormonul masculin testosteron imbunatateste viata sexuala in randul femeilor aflate la postmenopauza. Pentru ca aceste fapt sa fie posibil Procter&Gamble a creat plasturele cu testosteron - Intrinsa.
Inainte de a folosi plasturele, femeile care au participat la studiu au declarat ca intretineau relatii sexuale de 2 ori pe luna. Grupul de voluntari care au primit cea mai ridicata doza de testosteron au raportat o crestere cu 2,1 episoade de sex pe luna, ceea ce implica o crestere substantiala in comparatie cu persoanele care au folosit inlocuitori si care au declarat ca in medie au intretinut mai putin de o relatie sexuala pe luna.

Rezultatele testelor care au masurat dorinta, orgasmul, placerea dar si imaginea de sine au fost de doua ori mai ridicate la grupul tratat cu plasturi cu testosteron.


"Acesta este primul test care arata ca atunci cand este folosit singur, testosteronul administrat prin plasturi imbunatateste semnificativ sexualitatea la femeile aflate la postmenopauza", a declarata autorul studiului Dr. Susan R. Davis de la Universitatea Monash, Australia.

Plasturii cu testosteron, deocamdata, nu sunt disponibili publicului consumator.

Sursa: ThatHappened.net
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela dorina pe 21 Aug 2015, 10:14
    intrebare

    va rog frumos ,sunteti amabili sa -mi spuneti denumirea acelor plasturi cu testosteron,folositi de femei. va multumesc

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod