Pastila anti-mahmureala s-a lansat si in Romania

RU-21 este un supliment nutritiv care creste abilitatea naturala a organismului de a metaboliza bauturile alcoolice. Ingredientele sale naturale ajuta organismul prin incetinirea procesului de oxidare a etanolului si de transformare a acestuia in reziduuri toxice, care a doua zi dau greata, dureri de cap si alte efecte nedorite
"Prin lansarea acestui medicament nu este incurajat consumul de alcool, pur si simplu este vorba despre un nou produs aparut pe piata din Romania care ajuta la metabolizarea alcoolului din organism. Deci, acest produs nu elimina alcoolul din sange ci previne starile de a doua zi", a declarat Sorin Patrascu, business developer Siepcofar.  

Deoarece RU-21 creste abilitatea organismului de a metaboliza alcoolul, cele mai bune rezultate se obtin atunci cand medicamentul este administrat in perioada cand consumati alcool. Astfel, trebuie administrate 2 tablete inainte de prima bautura alcoolica si inca 2 dupa ultima bautura alcoolica.
Ideal, dar nu absolut necesar, este sa mai luati inca 2 tablete in mijlocul petrecerii.

Mai mult acest medicament este recomandat de fiecare data cand consumati alcool, deoarece chiar si consumul moderat de alcool provoaca afectiuni grave. Dr. Valentin Pandea sustine ca acest medicament nu este de ajutor persoanelor care consuma zilnic cantitati ridicate de alcool - alcoolicilor. Totodata, acesta nu recomanda produsul copiilor, femeilor gravide, persoanele cu afectiuni ale ficatului dar si cele care sufera de diferite boli cronice.

De asemenea, trebuie stiut ca acest supliment nu previne intoxicatia cu alcool, ci  ajuta organismul sa elimine toxinele rezultate in urma consumului de alcool si care afecteaza functii importante ale organismului precum si felul in care va veti trezi a doua zi.


RU-21 se adreseaza tuturor petrecaretilor si amatorilor de distractii cu varste de peste 21 de ani din Romania, iar pofta de distractie a romanilor este binecunoscuta. Suplimentul nutritiv face parte din gama de produse Smart Living a companiei Live Well si va fi accesibil publicului roman in lantul de Farmacii Dona.
 
"Farmaciile Dona se straduiesc constant sa aduca publicului din Romania cele mai noi produse si suplimente nutritive. Colaborarea cu Live Well si lansarea suplimentului nutritiv RU-21 se inscriu astfel in demersul nostru de a le oferi romanilor produse de ultima ora, care sa le asigure o calitate a vietii superioara", a declarat Sorin Patrascu, business developer Siepcofar.

RU-21 a fost conceput de oamenii de stiinta din cadrul Academiei de Stiinte  a Rusiei in urma a 25 de ani de studiu al metabolismului alcoolui.
Totodata, acest medicament este cunoscut si sub numele de KGB Pill, intrucat a fost testat in laboratoare speciale menite sa descopere formule avansate care sa fie folosite de agentii KGB si de Servciile de informatii ale Armatei Ruse.

Medicamentul se bucura de o celebritate mondiala de peste 6 ani si este ideal de consumat inainte si dupa o petrecere deoarece acest supliment nutritiv reprezinta solutia la problemele provocate de consumul de alcool, chiar si in cantitati moderate.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mahmuru pe 4 Dec 2008, 17:51
    Leggere

    http://www.dica33.it/argomenti/tossicologia/alcol/pillola_kgb.asp

    0
    0

  • alisa pe 8 Oct 2008, 18:41
    aLiSa

    wow ce tare frate;)) oare o sa inventeze si di nalea pe care le poti lua cand bei ca gheorghe si nu te imbeti deloc din cauza lor???:))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod