Paracetamolul care te scapa de dureri in 15 minute!

Traditionalul paracetamol a fost reinventat! Noua versiune amelioreaza durerea in mai putin de 15 minute, datorita unui ingredient numit Optizorb.
Cu toate ca noua versiune poare ameliora durerile in cateva minute, acestea nu sunt recomandate copiilor, femeilor gravide si varstnicilor, deoarece pot urma contomitent si alte tratamente.

De asemenea, trebuie mentionat ca tratamente prelungite cu doze ridicate ale acestor medicamente pot determina aparitia ulcerelor stomacale si a sangerarilor.

Acest nou medicament a fost realizat pentru a actiona rapid ca un ibuprofen sau aspirina, dar sanatos precum paracetamolul. Astfel, dupa ce a fost administrat o pilula aceasta este dizolvata in stomac inainte de a fi absorbit de sistemul sanguin.


In timpul studiilor, nou paracetamol s-a dizolvat de 5 ori mai repede decat traditionalul medicament datorita unui ingredient numit Optizorb. Astfel, acest tip de paracetamol de dizolva in maxim 20 minute, la unii pacienti a durat chiar 10 minute, in comparatie cu o ora si 15 minute in cazul medicamentului traditional.

Sursa: DailyMail.co.uk
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod