Papucii care te scapa de celulita



Femeile pentru care mersul la sala este o corvoada si-au gasit salvarea! Au fost inventati papucii care te scapa de celulita si, in plus, fac picioarele mult mai frumoase.

Forma talpii 'papucilor-minune' ajuta coapsele si gambele, iar incaltarile sunt realizate in asa fel incat sa absoarba toate socurile. Papucii, denumiti 'FitFlops', sunt comercializati in magazinul 'The King?Ts Road Sporting Club' din Londra, unde s-au vandut mai mult de 700 de perechi numai in primele trei zile, relateaza Daily Mail.



'In 13 ani de cand conduc magazinul nu am vazut asa ceva! Oamenii s-au inscris pe lista de asteptare inca de cand i-am adus in magazin. Acesti papuci sunt produsul verii, fara nici un dubiu!', povesteste proprietarul Michael Conitzer.

Mentin muschii relaxati si elimina riscul luxatiilor

Cei care au inventat papucii sunt doctorii David Cook si Darren James, la propunerea Marciei Kilgore, fondatoarea companiei 'Bliss Spas'. Cumparatorii au dat iama in inovatorul produs, pentru ca mentine muschii relaxati si reduce considerabil riscul luxatiilor.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stela pe 22 Iun 2007, 21:57
    ii vrem si noi

    sunt o adevarata minune, sa speram ca nu costa o avere

    0
    0

  • gedilika77 pe 19 Iun 2007, 12:37
    wow!

    cand apar si la noi?

    0
    0

  • Mariana pe 19 Iun 2007, 08:37
    Rugaminte

    As dori sa imi spuneti de unde se pot achizitiona astfel de papuci si daca se poate, care ar fi pretul aproximativ. Cu multumiri!

    0
    0

  • dana pe 18 Iun 2007, 21:38
    papucii care te scapa de celulita

    Nu vad ce importanta are acest articol si mai ales cata credibilitete poate avea atata timp cat nu este insotit si de o fotografie a "papucilor minune".V-as sfatui sa fiti mai convingatori prin dovezi si nu prin "preluari dupa ureche"

    0
    0

  • Laura Tomescu pe 18 Iun 2007, 13:57
    Papuci mincionosi

    Din cate stiu eu, celulita este o afectiune la nivelul celulelor care poate fi mascata temporar doar prin masaj consecvent+ creme speciale. Celulita nu dispare niciodata, ea de fapt constand in celule grase (adica ticsite cu grasimi pe care le-am mancat cu totii la un moment dat)care se maresc si deniveleaza pielea; masajul doar intinde pentru o vreme pielea, iar in momentul renuntarii la masaj, aceasta revine la forma initiala.. adica, popular, coaja de portocala.. deci eu personal nu cred in remedii gen papuci magici, ci doar in creme si masaje pana voi obosi :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod