Noi masuri pentru UPU si serviciile de ambulanta

Facebook Twitter Comenteaza
Noi masuri pentru UPU si serviciile de ambulanta

Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii a cerut astazi in cadrul videoconferintei cu comitetele judetene pentru situatii de urgenta ca, in aceasta perioada de avertizare Cod Galben, Unitatile de Primiri Urgente si Serviciile de Ambulanta si SMURD sa trateze toate persoanele care reprezinta cazurile sociale.


De asemenea, s-a recomandat ca aceste persoane sa ramana internate in unitatile sanitare in perioada critica.

Serviciile de ambulanta trebuie sa raporteze imediat la Centrul pentru Situatii de Urgenta al MS toate cazurile la care nu se poate interveni din cauza drumurilor impracticabile pentru a fi luate masuri in timp util.

De asemenea, toti bolnavii care necesita dializa vor fi inclusi intr-o baza de date pentru ca, in astfel de situatii critice, acestia sa beneficieze cu prioritate de asistenta medicala.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lilianab pe 20 Dec 2009, 10:25
    minunat acest OM :doctorul ARAFAT

    tot ce-mi doresc este sa mai apuc ziua cand toti cei pusi sau alesi sa slujeasca poporul proman sa o faca cu aceeasi devotiune ,perseverenta si onestitate ca acest OM ,care a facut pentru poporul roman mai mult decat toate "notabilitatile ' ,ca sa nu folosesc alt termen neacademic din posturile cheie ale politicii ,guvernului ,conducerii institutiilor de stat ,etc.POATE MOC CRACIUN MA AUDE SI FACE O MINUNE: NE TRANSFORMA CONSTIINTA DIN UNA IMBIBATA IN PROFITURI ,SPAGA ,MITOCANIE ,LENE SI CURVARASEALA DE TOATE TIPURILE ,CU UNA PERSEVERENTA ,CU SPIRIT DE SACRIFICIU , DE MUNCA TENACE ,EFICACE SI EFICIENTA IN FOLOSUL PROGRASULUI SI UMANITATII. FELICITARI DOMNULE DOCTOR ARAFAT ,MULTUMESC ,EU PERSONAL ,CA IUBITI ATAT DE MULT ROMANIA SI POPORUL ROMAN SI CA APROAPE FIIND DE SISTEMUL SANITAR ROMANESC VAD O IMBUNATATIRE A ACESTUIA ,ROD A MUNCII DUMNEAVOASTRA .VA UREZ ,ACUM LA MULTI ANI SI MULTE REALIZARI PROFESIONALE SI PERSONALE IN ANUL 2010 SI IN CEI CE VOR MAI VENI.

    0
    0

  • crina pe 20 Dec 2009, 01:15
    Arafat salvatorul romanilor! :) :) :)

    ce sa ne facem, bine ca exista ARAFAT ca altfel nici nu stiam ce trebuie facut!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod