MedLife s-a extins cu o noua hyperclinica

MedLife a inaugurat Hyperclinica Unirii, cea de-a doua clinica de mari dimensiuni din Bucuresti.
"Am decis sa deschidem o noua Hyperclinica in Bucuresti datorita nivelului crescut al solicitarilor  clientilor nostri: in 2007 s-a inregistrat o crestere de peste 70% a numarului de pacienti platitori, in timp ce numarul abonatilor s-a dublat", a declarat Mihail Marcu, Presedinte MedLife.

Pentru noua hyperclinica s-a investit circa 1 milion de euro, sumele fiind alocate pentru amenajarea cladirii, dotarea cu echipamente medicale de ultima generatie, recrutarea si pregatirea personalului medical din aceasta clinica.


Hypeclinica MedLife Unirii este o cladire noua, cu sapte nivele, si este situata in zona Piata Unirii, Str. Hans Christian Andersen nr. 1, sector 4. Cuprinde 25 de cabinete medicale pentru numeroase specialitati medicale: recoltari pentru analize de laborator, imagistica, reumatologie, cardiologie, medicina interna, ecografie 3D si 4D, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie si medicina muncii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miki pe 6 Mar 2008, 09:59
    Preturi

    Buna ziua. As dori sa stiu cat costa o asigurare medicala la MedLife?

    0
    0

  • alina arghirescu pe 6 Mar 2008, 08:30
    Foarte bine

    Gasesc acest lucru ca fiind foarte bun ! Am facut analize la aceasta clinica, cea cu sediul in cal. Grivitei, am fost foarte multumita iar prima oara cand am intrat, am avut impresia ca nu sunt in romania ! Servicii de calitate ! Regret ca sunt bani putini si nu pot pentru orice sa apelez la serviciile acestei clinici pentru a nu mai sta umila si stresata la usa cab. doctoului de familie pentru o simpla recomandare sau reteta ! Prost sistem !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod