Legumele cu frunze verzi protejeaza inima

Substantele nutritive care se gasesc in legumele cu frunze verzi protejeaza inima de distrugerile pe care le poate provoca un atac de inima.
Nitritii si nitratii din continutul acestor legume au dovedit o actiune benefica in studiile efectuate in laborator pe cobai soareci. Cercetarea a cuprins doua grupuri de studiu: cativa soareci au baut timp de o saptamana apa imbogatita cu nitrati si nitriti, iar un alt grup au consumat apa normala.

Dupa aceasta perioada, expertii pornit de la premiza unui atac de inima indus pentru a verifica rezistenta inimii in urma unui atac de inima in cazul grupul de soareci care a fost tratat cu nitrati si nitriti.
Rezultatele arata ca rezistenta este vizibil imbunatatita, fara efecte negative foarte numeroase in cazul primului grup de soareci, in comparatie cu celalalt grup care a consuma apa plata normala.

Printre sursele naturale de nitrati si nitriti se numara: conopida, spanacul, broccoli, carne si produse din carne.

Urmatorul pas in cercetare implica verificarea acestor rezultate pe un esantion reprezentativ de persoane, pentru a stabili daca efectele inregistrare in laborator sunt aplicabile si pentru oameni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod