Interventiile medicale nonivazive sunt preferate de romance

Interventiile medicale noninvazive sunt preferate din ce in ce mai mult de romance, in detrimentul interventiilor chirurgicale sau a celor cosmetice, potrivit unor statistici efectuate in ultimul an.
Interventiile medicale noninvazive sunt preferate din ce in ce mai mult de romance, in detrimentul interventiilor chirurgicale sau a celor cosmetice, potrivit unor statistici efectuate in ultimul an.

Spre deosebire de clasicele saloane de infrumusetare, care folosesc tehnici cosmetologice, noile tehnologii ale medicinii estetice inlocuiesc cu succes proceduri chirurgicale precum liftingul, lipoaspiratia sau abdominoplastia.

Cea mai recenta descoperire privind remodelarea corporala si recuperarea fizica, Duolith, pune in prim plan undele de soc, care se distribuie ca un evantai prin piele pana la aproximativ 2 cm.
Rezultatele sunt vizibile in doar citeva sedinte, fara durere si fara efecte secundare. Astfel, noul aparat medical profesional Duolith (folosit in exclusivitate in clinica Dermastyle) se adreseaza atat femeilor, cat si sportivilor de performanta, care au nevoie de recuperare medicala si care sufera de intinderi, contracturi sau spasme musculare.

Si in Romania este urmata tendinta de migrare dinspre interventiile chirugicale spre proceduri de infrumusetare profesionale care nu presupun anestezie, durere sau repaos.
Tendinta a fost observata si in Statele Unite ale Americii, unde procedurile tip lifting, lipoaspiratie sau abdominoplastie au scazut cu pana la 30%, in favoarea noilor tehnici noninvazive
”, a declarat Mihaela Leventer, medic dermatolog.

Daca pana acum cativa ani estetica se realiza in Romania strict prin interventie chirurgicala sau tratamente cosmetice, interventii care de cele mai multe ori nu ofera rezultatele dorite, aparatura medicala de ultima generatie garanteaza acum obtinerea unor imbunatatiri semnificative, chiar si dupa prima sedinta de tratament.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod