Inhalator pentru copii astmatici

Varsta joaca un rol important in alegerea inhalatorului pentru un copil astmatic. Novolizer s-a dovedit a fi inhalatorul ideal pentru copiii astmatici cu varsta de peste 5 ani.
In tratamentul astmului la copii, exista patru tipuri de sisteme de inhalare: inhalatoare sub presiune cu doza masurata (pMDI), inhalatoare cu doza masurata actionate de respiratie, inhalatoare cu pulbere uscata si nebulizatoare. Aceste dispozitive difera ca si constructie si mod de folosire. O utilizare incorecta a acestora reprezinta principalul motiv pentru esuarea tratamentului la copii. "Din acest motiv este important ca medicul sa aleaga tipul de inhalator, pe care copilul sa il poate manui usor, in functie de varsta si abilitati cognitive," declara Prof.
Dr. Soren Pedersen, (Kolding, Denmark).
 
"Singurul dispozitiv care imbina aproape toate caracteristicile unui inhalator ideal este Novolizer si poate fi un dispozitiv perfect pentru copiii cu varsta peste 5 ani," adauga Prof. Dr. Pedersen.  
 
Principalul motiv pentru esuarea tratamentului este utilizarea incorecta a inhalatorului si, din acest motiv, alegerea dispozitivului joaca un rol foarte important. "Copiii care fac parte din grupe de varsta diferite au nevoie de dispozitive diferite.
Inhalatorul potrivit in combinatie cu o tehnica corecta de folosire ajuta la succesul tratamentulului."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod