"Impreuna pentru un mediu mai verde"

Azi, 15 ianuarie, SC Johnson lanseaza campania "Impreuna pentru un mediu mai verde", celebrand 15 ani de prezenta pe piata din Romania. In semn de multumire pentru loialitatea consumatorilor, compania doreste sa le asigure dreptul la un mediu inconjurator echilibrat, participand la reimpadurirea zonelor masiv defrisate din Romania.
Romania a pierdut, in ultimii 20 de ani, zeci de mii de hectare de padure, din cauze naturale, dar si ca urmare a actiunii umane, a expansiunilor agricole si urbane. Mediul este afectat atat pe termen scurt, prin cresterea semnificativa a riscului de inundatii, cat si pe termen lung, defrisarile masive afectand negativ evolutia climei. Desfasurata in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2009, campania "Impreuna pentru un mediu mai verde" ofera consumatorilor de produse SC Johnson ocazia de a contribui si ei  la reimpadurirea zonelor puternic afectate de inundatii.


Cu banii adunati pe durata campaniei, se vor planta, in luna aprilie, sarbatorita pe plan international drept "luna padurii", 25.000 de copaci in doua dintre zonele cu cel mai mare deficit de vegetatie forestiera: Calarasi, judetul cu cele mai multe defrisari din tara, si Maramures, judet puternic afectat de inundatiile din perioada august - septembrie 2008.

Produsele participante la campanie sunt Glade, Pronto si Raid. Fiecare dintre acestea va purta, in perioada 15 ianuare - 15 aprilie, eticheta speciala a campaniei.
Cumparandu-le, consumatorii participa la reimpadurirea zonelor defrisate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod