Importanța unui aport corect de Vitamina D

Vitamina D este unul dintre cei mai importanți aliați pe care corpul nostru îi folosește împotriva diabetului, bolilor osoase (ostoporoza, rahitismul), afecțiunilor tiroidiene, bolilor de inimă sau depresiei.

În mod normal, vitamina D  este produsă natural de organism sub acțiunea directă a razelor solare, însă pe timp de iarnă, sinteza acesteia scade, având efecte directe și asupra imunităţii. Deși este esențială în sănătate, carențele de vitamina D afectează aproximativ 30% din populația României.


Pentru că sursele de Vitamina D pe timp de iarnă sunt destul de restrânse, cel mai eficient mod  de a suplimenta aportul acestei vitamine o reprezintă Ultra Vitamina D în doza optimă pentru sănătate 1000UI per tb.


Produsul este recomandat tuturor celor care prezintă simpoteme asociate lipsei de Vitamina D, precum rezistență scăzută la infecții, dureri osoase, fragilitatea părului, afecțiuni tiroidiene, obezitate, diabet zaharat.

De asemenea, Ultra Vitamina D se recomandă și persoanelor vârstnice (modificările din structura pielii apărute în urma îmbătrânirii determină scăderea sintezei de vitamina D), dar și persoanelor cu ten mai închis (nivelul crescut de melanină determină scăderea sintezei de vitamina D).


Ultra Vitamina D se găsește în farmacii, la prețul de 28 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod