Imbracaminte ecologica pentru bebelusul tau

Ca parinti ne dorim tot ce este mai bun pentru copilul nostru. De aceea este bine sa apelam la imbracamintea organica care nu numai ca protejeaza pielea copilului de substantele chimice nocive dar contribuie si la reducerea expunerii la alergeni si alte iritatii ale pielii bebelusului, care au drept cauza chimicalele continute de fibra textila.
Dezvoltarea bebelusului in primul an de viata este foarte importanta. Avand in vedere ca sistemul imunitar al bebelusului nu este pe deplin dezvoltat, copilul trebuie protejat nu numai prin alimentatia sanatoasa ci si prin imbracamintea pe care o poarta.

S-a constatat ca din momentul in care oamenii au inceput sa poarte imbracaminte organica, iritatiile au disparut, deoarece acest tip de imbracaminte lasa pielea sa respire si reduce cantitatea de pesticide folosite in mediul inconjurator. Acestea din urma este una din principalele cauze ale cancerului de piele.

Hainutele sunt confectionate din bumbac natual 100%, cultivat ecologic, adica fara ingrasaminte sau pesticide chimice, iar pentru procesare nu se folosesc inalbitori sau vopsele chimice.
Hainutele organice sunt la fel de confortabile si au o calitate cel putin egala cu cea a unui produs similar ne-ecologic; de aceea venim in intampinarea dvs. cu produsele ecologice "Natura Pura". Natura Pura creaza sub deviza "The purely ecological brand" produse a caror materie de baza este 100% bumbac organic, in cele 3 culori naturale ale sale crem, verde, maro. Cei interesati pot cumpara aceste produse online de pe MisenaShop.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod