Femeia de 240 de kilograme a nascut o fetita de 2,9 kg

Facebook Twitter Comenteaza
Femeia de 240 de kilograme a nascut o fetita de 2,9 kg

Dupa ce a fost adusa ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, femeia insarcinata care cantarea 240 de kilograme a nascut, dimineata, o fetita sanatoasa de 2,9 kilograme.

 

Operatia s-a incheiat cu succes in jurul orei 9:20, medicii fiind nevoiti sa ii provoace nasterea pentru a evita aparitia unor probleme care sa puna in pericol viata fatului si a mamei. De asemenea, ei nu exclud posibilitatea unor complicatii care pot sa apara dupa operatia de cezariana tinand cont de situatia speciala, sustinand ca o vor monitoriza in permanenta pe mama care pana acum este in stare buna.



Contactata telefonic de reporterii de la ziarul Adevarul, mamica le-a spus ca inca nu realizeaza ce i se intampla. "Stiu doar ca sunt cea mai fericita din lume, pentru ca mi-am dorit un copil din tot sufletul, cu orice sacrificiu. Sper sa fie bine in continuare”.

Violeta Lacatus are 25 de ani, este din localitatea Draghiceni, judetul Olt si a fost transferata miercuri de la Spitalul Municipal Craiova la Spitalul Universitar din Bucuresti dupa ce medicii craioveni s-au temut ca masa din sala de operatii care nu poate sustine mai mult de 170 de kilograme sa nu cedeze sub greutatea pacientei. 

 

Credit foto: Realitatea TV 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • barbu mihaela pe 21 Feb 2010, 18:58
    femeia

    saraca,mie chiar mi e mila de ea bine ca totul s aterminat cu bn.te pup fii tare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod