Dupa 55 de ani ar trebui sa luam medicamente pentru tensiune

Toti cei care au depasit varsta de 55 de ani ar trebui sa ia medicamente care scad tensiunea, desi nu au probleme in acest sens. Pastilele au rolul de a proteja impotriva infarctului si a atacului cerebral, informeaza Daily Mail.
Potrivit unui studiu aparut in British Medical Journal, medicamentele pentru hipertensiune scad cu o patrime riscul atacurilor de inima si cu o treime riscul de atac cerebral.

Unii medici sustin ca administrarea acestor medicamente tuturor persoanelor care ai trecut de 55 de ani ar salva anual 100.000 de vieti.

"Dupa o anumita varsta, credem ca tuturor le-ar fi de folos medicamentele care scad tensiune", a declarat Prof. Malcolm Law, expert in boli de inima. "Ceea ce numim tensiune normala, este de fapt tensiune mare si ceea ce numim tensiune mare, este de fapt, tensiune mult mai mare", a completat specialistul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • barin aurelia pe 14 Sep 2014, 20:35
    tensiune

    Buna ziua! Va rog mult sa-mi spuneti ce tensiune ar trebui sa am la varsat de 55 ani. Am o presiune capilara ,care imi da o stare foarte rea,bate inima foarte tare. -cand iau tensiunea ajung,la 15/8,bataile 81. Ce medicmente ar trebui sa iau. Multumesc !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod