Doneaza pentru infiintarea primului departament de cardiochirurgie pediatrica din Bucuresti

Campania de strangere de fonduri pentru pentru infiintarea primului departament de cardiochirurgie pediatrica din Bucuresti continua si in luna iunie. Se pot dona 2 Euro prin SMS la 858 pana pe 30 iunie. Mihai Margineanu si Damian & Brothers canta la Mamaia, iar salt & sepper catering organizeaza o licitatie caritabila la Snagov in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor.
Ca urmare a succesului pe care l-a avut campania "Inima Copiilor" pentru Marie Curie in primele doua luni, in iunie, luna copiilor, companii, organizatii si artisti s-au alaturat campaniei de strangere de fonduri pentru infiintarea departamenutului de cardiochirurgie pediatrica la Spitalul de copii Marie Curie.

Vineri 12 iunie, Mihai Margineanu si Damian & Brothers vor sustine un concert extraordinar la Gossip Mamaia. Fondurile obtinute din biletele vandute vor fi donate pentru infiintarea departametului de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009 – organizata de salt&pepper catering si prietenii de la Corte del Fiesta – 16 iunie 2009 in data de 16 iunie 2009, ora 20:00, la Snagov, cu ocazia inaugurarii locatiei Corte del Fiesta, va avea loc Licitatia caritabila pentru copii, editia iunie 2009, organizata de salt & pepper catering.
Aproximativ 200 de personalitati sunt asteptate sa doneze obiecte personale, valoroase mai degraba sentimental decat material, care vor fi licitate in cadrul evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod