Cum sa ai grija de dantura ta?

Stiai ca 40% din suprafata dintilor tai se afla la imbinarea dintre dinti? Acest spatiu, greu de curatat prin simpla periere, este un loc ideal pentru dezvoltarea bacteriilor.
Respiratia urat mirositoare este o problema des intalnita, care afecteaza pana la 50% din populatie. Alcoolul, resturile alimentare, igiena orala necorespunzatoare si somnul sunt factori care influenteaza aceasta afectiune, in timp ce problemele metabolice si digestive joaca si ele un rol decisiv. Cu toate acestea, in 90% dintre cazuri respiratia urat mirositoare este cauzata de activitatea bacteriilor si a altor organisme din cavitatea bucala, motiv pentru care o igiena orala bine realizata este esentiala.


Studiile clinice efectuate in laboratoarele Aquafresh au dovedit ca formula noului gel-spuma Aquafresh Iso Active reduce nivelul compusilor volatili sulfurati - sursa mirosului neplacut din cavitatea bucala. Astfel, timp de sapte ore de la periaj, nivelul acestor compusi a fost redus cu 41% fata de efectul unei paste de dinti obisnuite.

Transformarea gelului in spuma este posibila datorita ingredientului isopentan, care reactioneaza la cresterea de temperatura in urma periajului din cavitatea bucala.
Astfel, gelul isi dubleaza volumul, transformandu-se intr-o spuma activa ce se raspandeste in intreaga gura si curata mai eficient cu 25% decat pasta de dinti obisnuita.

Produsul este disponibil in supermarketuri si hipermarketuri. Pretul de referinta este de 14.5 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod