Consumul de cafea poate provoca micsorarea sanilor

Studiile efectuate recent arata ca un consum de doar trei cesti de cafea pe zi poate afecta marimea sanilor, reducandu-i.
Un studiu efectuat de specialistii de la Universitatea Lund, Suedia, a analizat aproximativ 300 de femei. Conform rezultatelor, doar trei cesti de cafea, consumate zilnic, sunt suficiente pentru a determina reducerea marimii sanilor, efectele crescand cu fiecare ceasca de cafea.

Cercetatorii sunt de parere ca exista o legatura clara intre consumul de cafea si sanii mici, jumatate dintre femei avand o gena care reactioneaza la consumul de cafea micsorand sanii.

"Consumul de cafea poate avea un efect major asupra marimii sanilor.
Femeile care consuma regulat cafea nu trebuie sa se sperie, pentru ca sanii nu le vor disparea peste noapte. Acestia, in timp, vor deveni mai mici, dar nu vor disparea
," declara Helena Jernstroem, Universitatea Lund, Suedia.

Insa consumul de cafea poate aduce si beneficii, conform specialistilor. Cafeina poate ajuta la reducerea riscului de cancer la san.   

Specialistii sunt de parere ca efectul cafelei are legatura cu estrogenii, hormoni sexuali feminini. Anumite substante din cafea pot produce schimbari in metabolism, ducand la o mai buna configuratie a hormonilor.

Sursa: Mail On Sunday
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod