Consultatii psihologice... online

Facebook Twitter Comenteaza
Din data de 10 aprilie, s-a deschis primul cabinet de psihologie online care respecta regulile de functionare ale acestui tip de demers psihologic. Fara a se substitui psihoterapiei, cabinetul ofera consultatii psihologice in limba romana, in baza unei programari. Cabinetul ofera si avantaje, cum ar fi costurile reduse si posibilitatile variate de plata, inclusiv de pe card.

Cabinetul online al Centrului de Psihologie de Actiune si Psihoterapie - CPAP se adreseaza:

  • persoanelor care locuiesc in tari in care limba vorbita este diferita de limba romana, limba materna. Este cunoscut faptul ca o relatie psihoterapeutica este mai dificila in alta limba decat in cea materna.  
  • persoanelor care prefera sa abordeze relatia cu un psihoterapeut in limita mai impersonala a virtualului.
  • persoanelor care au dificultati in a se deplasa sau calatori.
  • persoanelor care locuiesc in orase mici si sate in care nu poate sa functioneze un cabinet de psihoterapie.

Cabinetul online se caracterizeaza printr-un element unic, si anume introducerea unui cadru in spatiul virtual. Astfel, navigatorii trebuie sa stabileasca cu psihologul lor un contract stabil, discutat de ambele parti.

Consultatiile sunt oferite de psihologi cu practica in domeniu, formati in scoli de psihoterapie - psihanaliza si psihodrama. Fiecare psiholog are o camera a lui, in care sunt posibile sedintele, in baza unui programari. Confidentialitatea este asigurata la fel ca si in cazul oricarui tip de interventie psihologica.


Cabinetul online nu se poate constitui intr-un substitut al cabinetelor de psihoterapie si nici nu este un serviciu de consiliere. Activitatea de consiliere online este specifica si strict diferita de toate celelalte tipuri de activitate psihologica, constituindu-se intr-o psihologie virtuala, cu scopul intelegerii a ceea ce se intampla in campul psihologic al unei persoane.

Claudiu Ganciu, psiholog la CPAP, explica necesitatea infiintarii unui astfel de cabinet: "Cabinetul online a aparut in urma numeroaselor mesaje si solicitari online. Multe persoane, in special din afara tarii sau din localitati mici sau izolate, care nu au acces la o forma de interventie psihologica sau psihoterapeutica, au cerut de-a lungul timpului ajutor, atat pentru ei insisi, pentru cuplul din care fac parte, cat si pentru copiii sau adolescentii lor.

Am constatat ca, pentru un psiholog, un mesaj este necesar sa respecte anumite reguli: sa fie spontan, sa fie limitat ca timp, sa faca abstractie de tasta 'delete'.
Corespondenta prin mail nu era satisfacatoare si eficienta, intrucat lipsea contactul direct.

Urmatoarea tentativa a fost pe forum direct dar, din pacate, pe forum nu exista confidentialitate si nici o motivatie corespunzatoare, astfel incat, desi cuprinde aspectul de relatie (psihologul fiind prezent in timp real), lipseste aplecarea spre o autocunoastere profunda, aspectele psihologice puse in joc in cadrul unei relatii tip forum fiind mai mult cognitiviste.

In acest context, ideea de a imbina mailul cu forumul, ca forme de comunicare, a aparut cu usurinta. Depasind (partial) aspectele tehnice, pentru care nu avem pregatirea necesara, am optat pentru un sistem de chat in cadrul unui cabinet virtual.
Experienta a fost surprinzatoare - timp de doi ani, acest cabinet a fost testat in diferite ipostaze si s-a ajuns la o formula care, desi stim ca nu este cea definitiva, este functionala. Ramane ca, impreuna cu viitorii nostri pacienti, sa o perfectionam."


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 1-50 din 164

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ala pe 7 Mar 2016, 00:02
    simpatie

    Buna seara ! ajutati-ma va rog, problema este aceasta: nu demult m-am intilnit in trensportul public cu un baiat asa cu un an mai mare decit mine , el fazinduma , sa apropiat de mine si dupa citeva priviri a inceput sa discute cu mine , putin insistent ,si cit n-ar fi straniu simpatic ,atit incit pe parcursul a anilor trecuti si chiar in prezent sunt care incercau tot sa discute cu mine , sa-mi faca complimente , sa ma priveasca altfel insa eu la toti aceilalti nu am simtit o astefel de atractie ,inteligenta in vorbire , insistenta dar nu obraznicie. La moment i-am dat doar pagina mea de facebook fiindca insista sa mearga cu mine la facultate daca nu -i voi da un contact . Si straniu dar nici nu puteam sa-i zic ca sunt casatorita ,apropo,am 21 ani si am un sot bun ,si deaceea nu as vrea sa stric relatiile cu sotul , intrucit daca va sti ca eu sa ma intilnesc cu el nu o sa ma ierte.Nu stiu ce sa fac, desigur ca ar fi minunat ca persoana X, sa nu doreasca ceva mai mult decit prietenie,dar dupa cum prietenia cu un baiat simpatic nu poate sa fie de lunga durata ,se poate transforma in ceva mai mult. Si deci nustiu ce sa fac si ce sa zic...(multumesc anticipat)

    0
    0

  • Dante pe 19 Mai 2014, 20:34
    Ce sa fac?

    nu stiu ce sa mai fac. Am stat si mi-am scris motive, de ce sa mai traiesc si de ce sa mor.....am mai multe motive motive sa mor decat sa traiesc. Sunt student,ingropat in datorii la care nu pot face fata,parintii ma ajuta cum pot dar degeaba, m-am saturat de viata asta,de 2 ani am gandul asta de a muri,dar acum e mai puternic ca niciodata si nu stiu cat voi mai rezista. Parintii sunt someri, cu datorii la randul lor, eu fac o facultate care nu imi place pentru ei, nu am multi prieteni, nu am incredere in oameni, sunt singur, m-am izolat complet, am incercat sa muncesc,dar nu fac fata si cu facultatea si cu munca in acelasi timp. am decis sa ma las de facultate si sa muncesc,dar degeaba......fiecare om are o limita,si eu mi-am atins limita de acum 2 ani,de cand m-am gandit prima date la moarte, de atunci m-am amagit singur crezand ca va fi mai bine, dar m-am inselat.....nu mai pot face fata la atata falsitate,singuratate, probleme, stres, datorii, tristet.....simt ca in curand o sa mi se taie filmul complet si voi ceda. Chiar nu stiu ce sa mai fac, Pur si simplu nu am nicio solutie.

    0
    0

  • maria pe 21 Aug 2013, 18:56
    BAIATUL MEU

    Am nevoie sa vorbesc cu un psiholog despre o problema serioasa a baiatului meu de 22 ani. Va multumesc.

    0
    1

  • Liliana pe 11 Iul 2013, 12:15
    Situatie critica

    Buna ziua.Am o problema, o preocupare, pe care sper ca o sa ma puteti ajuta sa o rezolv. Acum sint in perioada de pregatire de nunta, sintem impreuna de 2,5 ani, dar viitorul meu sot nu si-a stabilit inca legatura cu mama mea, el este cam rusinos cu toate ca are 32 ani.El de ea parca fuge de discutii, cu toate ca nu are ce ascunde, e sincer si onest in viata de zi cu zi, ei se vad rar, doar prin skype ar putea comunica, dar nici atunci nu doreste sa mearga spre contact, spune ca vorbiti voi nu va deranjez.Mamica mea a incercat sa mearga spre contact citeva ori, el comunica si apoi ea pleaca in alta tara unde locuieste si din nou distanta,la revenire tre de stabilit din nou contact, ca la prima intilnire. Ajutati-ma Va rog, sa rezolv conflictul, acum sint in perioada cea mai sensibila si cam toate vin in responsabilitatea mea.Respectuos.Astept raspuns, o zi frumoasa in continuare

    1
    0

  • Liliana pe 22 Nov 2012, 20:57
    Depresie

    De 7 ani, ma pregatesc pentru 3 examene pe care inca nu le-am dat. Mi-am pierdut respectul fata de mine si increderea in mine. Nu stiuu cum sa ma motivez, sa ma incurajez.... In fiecare zi, nu am altceva de facut decat sa invat, iar cand vad aceleasi carti, acelasi loc..... nimic altceva de facut decat sa invat.... fac orice ca sa evit sa deschid cartile. Am tot sprijinul familiei si toata dragostea de care am nevoie, doar ca nu mai vad lumina de la capatul tunelului. Ma simt ca o ratata, care nuu face nimic si nu mai stiu cum sa ma port eu cu mine sau ce sa fac. Am intrat intr-un cerc vicios din care nu mai pot iesi. Simt ca nu mai am putere sa ma ridic. Pe de alta parte stiu ca sunt ambitioasa si pot face orice-mi propun, orice. mai putin sa ma pregatesc pentru examenele astea. Sunt incapatana, ambitioasa, doar ca nu ma mai vad iesind vreodata din situatia asta. Astept cu nerabdare sfaturile dumneavoastra. Va multumesc anticipat. Liliana

    0
    2

  • eliza pe 22 Nov 2012, 19:38
    ce sa facem sa indreptam pe fica noastra de 17 ani

    buna seara vreau sa ne ajutati cu un sfat avem o fata de 17 ani jumate a cunoscut un baiat de 21 ani de cand sunt impreuna fata noastra sa schimbat total nu mai este fata noastra ne considera dujmani ei si nu mai comunica cu noi iar din cauza lui a ajuns sa fure si sa plece noaptea de acasa la el sal intretina pe el ,baiatul nu vrea sa stea de vb cu noi caci nu are ce discuta cu noi ne da la toti de inteles ca numai se foloseste de ea ,noi am zis daca o iubeste cu adevarat sa vina sa stea de vb cu noi dar acelasi raspuns nu are ce vb cu noi,nu mai stim cum sa ii deschidem ochi ca nu o iubeste numai se foloseste de ea o conduce cu vb dulci atat,va rog frumos sa ne ajutati ca nu mai stim cum sa procedam cu ea sa inteleaga,va rugam frumos

    1
    3

  • Daniela pe 25 Oct 2012, 09:24
    Buna!!!

    As avea nevoie de o consultatie,... mai bine zis de un sfat... Am ajuns la o stare de depresie ca numai stiu ce sa fac((((

    3
    2

  • bru... pe 25 Sep 2012, 00:20
    stresul și depresia

    ași dori o consultație cît mai urgentă

    0
    0

  • Lucian18 pe 6 Apr 2012, 21:18
    stres

    buna.am nevoie de ajutor,cu o luna in urma neam despartit cu prietina mea...din acest caz zi de zi nu stiu ce e cu mine prietinii nu ma recunosc cind ma vad!!...in fiecare zi ma gindesc la ea..si nu pot sa o uit...sunt intr-o situatie grea...cum narcomanii nu pot fara droguri asa si eu nu pot fara dragostea ei...va rog mult sa ma ajutati cu vriu-n sfat!!

    4
    2

  • Nastyka pe 4 Apr 2012, 14:35
    Probleme

    Am 3 "prietene".Mereu le sustin le incurajez,iar cind eu astept aceasta de la ele nciodata nu o primesk.Mereu spun ca pur si simplu mau uitat ceea ce eu niciodata nu fac, ma simt de parca nu trebuiesc nimanui.Citeodata chiar si pling din aceste motive.Am incercat sa-mi gasesc prieteni noi dar nu-mi reuseste fiecare are deja cite o prietena buna.Va rog mult din suflet sa ma ajutati!!!!

    0
    1

  • alex pe 25 Mar 2012, 09:54
    refacere

    mi as dori foare mult sa imi oferiti o consultatie,sunt intro stare de depresie avansata,sunt departe de casa si fosta prietena nu vrea sa mai auda de mine,ma m comportat urat cu ea prin faptul ca am iesit cu baietii si am si lovit si acum se razbuna pe mine,va rog sa ma ajutati sa gasec o metotda sa reusesc sa trec peste lucrurile acestea amare,sau sa o fac macar sa nu se mai razbune pe mine.

    0
    0

  • claudiu pe 19 Ian 2012, 13:28
    suferinta

    as vrea sa ma inpac din-nou cu prietena si nus cum sa incep ea momentan are pe altul langa ea eu sunt in clasa cu ea am fost impreuna 1 an si 3 luni

    0
    0

  • stefania pe 6 Ian 2012, 21:29
    ajutor

    nu stiu ce sa fac de cateva saptamani sunt foarte speriata ma sperie orioce ma cert cu toata lumea si la orice vorba dureroasa imi vine sa ma omor ma trezesc noapte plangand merg pe strada si dintr-o data incep sa plang fara motiv, spun intotdeauna ca nimeni nu ma sufera si ca sunt o povara pentru toti nu stiu ce sa fac

    0
    3

  • daniela pe 26 Dec 2011, 23:52
    vreau un sfat

    m 21 ani de casnicie cu bune si rele mi mult reledar am trecut cu vederea am doi copii fata de 20 ani la facultate si baiatul de 18 ani .in ultimi 3 ani familia mea sa ruinat acum 3 ani sotul meu a plecat in spania la lucru disperati din lipsa de bani murise soacra mea si cum e la noi la olteni se cheltuie sute de milioane pentru mormintare si pomeni.De aici a inceput cosmaru dupa 2 saptamini de cind a plecat sotul meu ma suna si zicea ca vrea sa uite familia care a avuto si sa nul mai sun ,dupa o jumate de ora o ora ma suna si vb frumos am uitat sa spun el consuma alcol ocazional Il lasam in pace dadeam vina pe distanta .dupa alte citeva luni a inceput sa ma sune o oarecare care imi spunea ca este amica lui si alte cite dadea telefonu pe interfon si auzeam cind sotul meu ii facea declaratii de dragoste si cum vb urit despre mine Am incercat sa vb cu el si nu ma credea intro seara am adormit plingind si am uitat sa bag telefonul sub perna ca de obicei si a sunat amica sotului si asa au aflat si copii la doua zile a trebuit sa plec la el in spania ca era bolnav seara inainte de plecare ma rugat o vecinasai duc pachet si sotului ei lam sunat pe sotul meu si el mia rasuns,,gata mami ajunsesi vin sa te iau,, el nu vb cu mine cu mami DECI MIA CONFIRMAT mam dus totusi la el cu gindu sa avem o discutie serioasa ca eu nu ma certam cu el in fata copiiilor Dupa 2 ani de cosmar a venit acasa am crezut ca a trecut a fost singur si a avut o aventura dar intre noi nu mai era nimic daca vb cu el de problemele casei rea cearta bani incepusera sa nu mai fie eu lucram el nu am decis impreuna sa iesim de data asta impreuna afara la munca am depus actele la o firma dar asteptarile au fost in zadar Atunci, am hotarit sa plec eu cu o agentie la ingrijit de batrini invam un curs de italiana la agentie lucram casa greu in final sa angajat si el Am plecat anu asta in italia ,dar de cind am plecat e mai rau prima data sa nu vb copii la telefon cu mine ,miam cumparat calculator sa pot vb pe net le inchidea copiilor calcIulatorul in final a scos copii afara din casa Mam rugat de copii sal lasa ca a facut o depresie nervoasa sa dus fata cu el la doctor dar din pacate nu a luat pastilele Intro zi imi zic copii foarte suparati ca el vb pe net cu cineva si ca o vecina cu care are el are relatiee gravida cu el bineinteles ca nu mia cazut bine si nu am mai deschis internetul in seara aia LA DOUA SERI DUPA sotul meu vb la telefon afara vine in casa oftind si le zice ca el se omoara noapte ia 15 s0mnifere aprinde luminare la patul copiilor nu la al lui si trezeste copii sa si ia ramas bun COPIII sau speriat ca atunci cind ia scos din casa a amenintat copilul cu cutitul si au dat telefon la salvare ELa amenintat ca sa nui mai gaseasca acasa cind vine ei au plecat si el continua sa ma ameninte pe mine ca isi face moarte ca el ma iubeste....Nu stiu ce sa fac e tatal copiilor dar nu mai rezist cu o seara inainte de alua el pastilele fata mea a cazut din picioare in fata lui si el nu a ridicato din contra a inceput sa zbiere la ea,a facut cadere de calciu ca sta noapte si invata,,UN SFAT VA ROG CE SA FAC ACUM EL IMI CERE SA RENUNT LA COPII CA SUNT MARI SA SE DESCURCE DAR CU AMICA LUI CE FACEM ASTEATA UN COPIL..NU VREA AVORT ,,,OARE EL CE MAI VREA DE LA MINE AJUTTIMA CU UN SFAT IMI CER SCUZE AM SCRIS FFF MULT DAR ASTA NU E TOT E UN ADEVAR roman

    0
    2

  • crina pe 18 Dec 2011, 23:13
    problme cu baiatul meu

    Sunt disperata,am doi copii,baiat de 15 ani si fata de 17,am 7 ani de cind sunt in spania si ei au ramas cu parintii mei,tatal lor a murit acum 4 ani,totul a mers foarte bn pina anul acesta cind baiatul a inceput liceul,au fost aici in spania in vacanta si de la inceputul scolii totul s-a schimbat cu baiatul..si-a pus pircing,parul si-l lasa lung..vorbeste foarte urit,la scoala are note foarte proaste ,absente,si pe deasupra mai fura si bani din casa ,nu stiu ce sa fac,orice ai spun imi spune ca lui asa ai place si ca eu nu pot sa ai interzik nimic ..Pina in clasa a-8-a a fost un copil foarte bun dar acum este imposibil,cu sora lui vb foarte urit si v-as ruga sa imi dati un sfat ,ce pot sa fac? Eu in tara daca ma intorc nu mai am posibilitatea sa ai tin la scoala si chiar nu stiu cum sa procedez,va multumesc .

    3
    0

  • adrian pe 3 Dec 2011, 01:47
    urgent..!

    vreau sa discut cu un psiholog!!contactati-ma pe email va rog...e foarte urgent!!

    0
    0

  • nicol pe 11 Nov 2011, 10:39
    fiul meu

    sunt foarte ingrijorata si foarte speriata pt ca nu stiu ce este de facut .astept un raspuns sunt disperata.

    0
    0

  • nicol pe 11 Nov 2011, 10:36
    fiul meu

    am un baietel de 7 ani care de 8 saptamani se scola dupa aproximativ 1 ora de la ora de culcare ,cu ochii sticlosi si cat cepele ,incepe sa planga foarte insistent ,se uita prin casa avand impresia ca este cineva ,tipa aproape ca nu ne mai recunoaste ,cred ca si pulsul este foarte crescut ca dupa o sperietura nu il pot linisti timp de 10 minut ,dupa care nu-si mai aminreste nnnninimicnimicaadoarme

    0
    1

  • rusu pe 21 Oct 2011, 13:42
    razbunarea

    buna ziua.am nevoie de un sfat la o problema intradevar cutremuratoare. este vorba despre cel mai apropiat prieten al meu care are 26 ani, e un om deosebit, ft bun la inima, si are multe calitati care nu orice dintre noi oamenii nu le avem, intradevar e un om extraordinar, insa mereu este ceva care te distruge. Povestea lui e cam de genul asta, a avut o relatie 5 ani destul de serioasa, chiar si la cererea in casatorie sa ajuns, as putea spune ca in acesti 5 ani si dedicat s-a total ei, a iubito mai presus ca orice, poate mai mult si decit pe mama sa, putea fara ezitare sa-si dee viata pentru fosta iubita, insa ca uite ca s-au despartit, ea la parasit din simplu motiv, ca pur si simplu nu mai vrea sa fie cu el, dupa cite el a facut pt ea, credeti-ma ca ceea ce a facut el pt ea intradevar nu orice om din rindul nostru ar face asa ceva... sau despartit deja de jumate de an, insa el e obsedat de razbunare, toata dragostea care ia putat-o s-a transformat intr-o ura imensa, si o dorinta arzatoare de razbunare, pt suferinta provocata... toti prietenii incarcam sa-l convingem ca nu se merita sa-ti distrugi viata pentru cineva care nu te merita, are planuri imense pt a o distruge si intradevar e infricosator ceea ce si-a pus in plan, ea acuma la 26 de ani ai ei, inafara de cluburi si distractii dezgustatoare nu face nimic altceva nici macar un job nu are... suntem o gramada de prieteni care ne dorim sa-l facem sa se razgindeasca si sa-si vada de viata sa, sa traiasca frumos, pentru care alaturi de cine, noi toti il iubim si va rog sa ne ajutati sa gasim cuvintele potrivite, si nu pur si simplu potivite, insa care sa-l ajunga la inima si sa-si dee seama ca nimic nu e mai frumos decit sa traiesc frumos si sa-ti vezi frumos de viata ta, si ni o razbuna nu-si are meritul ... chestia e ca el e un om de cuvint, daca a zis ca o va face, inseama ca asa si va fi .. e strigator la cer, ceea ce se petrece acuma ... va rog ajutati-ma sa gasesc solutia .. multumesc mult...

    0
    0

  • Ina pe 30 Sep 2011, 11:29
    copilul meu se indeparteaza de mine

    Sunt divortata si am un baietel pe nume Gabriel de 2 ani si 10 luni. La un moment dat dupa ce vine de la plimbarile cu tata lui nu mai vrea sa se intoarca acasa ca spune ca cu cela ii este mai bine ma respinge striga ca nu ma iubeste..... CE SA FAC?????

    0
    0

  • nadea pe 23 Aug 2011, 21:28
    va rog, ajutor

    as vrea sa discut cu un psiholog oficial...va rog, scrieti-mi pe e-mail...va rog frumos....

    0
    0

  • Aura pe 21 Aug 2011, 23:49
    Buna seara! sper sa ma poata ajuta cineva !

    Ma numesc Aura, am 18 ani .. Am probleme cu parintii, nu mai ma inteleg cu ei .. de cateva zile tot ne certam , au inceput sa.mi interzica sa nu mai ies aproape pe nicaieri nici macar la poarta cu prietenii si simt ca o iau razna nu pot sa stau in casa x( Si de fiecare data cand ma cert cu ei reactionez urat si nu ma pot controla , stau prost cu nerviii, cand ma enerveaza cineva sunt in stare sa dau in aceea persoana si vorbesc foarte urat :( si mai am o problema .. de exemplu azi iar m.am certat cu ai mei si am intrat intr.o depresie si am luat un pumn de pastile .. Va rog sa ma ajutati si sa.mi spune.ti ce as putea face????? va rog!!!!!!

    0
    2

  • daniela pe 26 Iun 2011, 18:27
    georgeta

    nu stiu daca ma poate ajuta cineva cred ca cel mai in masura sa ne ajutam suntem noi singuri dar uneori cand ajungi la capatul puterilor nu mai sti ce sa faci si ceri ajuotr,aici am ajuns si eu nu stiu incotro s-o iau.Povestea mea incepe acum 6 ani cand m-am despartit de sotul meu(impreuna avem un copil care locuieste cu mine) atunci am inceput o relatie cu un barbat insurat care bineinteles are si el un copil iar sotia lui din casnicia anterioara o fata totul a mers bine spun eu pana acum cand s-au intamplat mult prea multe el a avut un accident apoi a murit soacra-sa iar timpul care ne-a despartit e cam mult pentru mine desi inainte de toate astea el venea la mine zilnic practic avea 2 familii acum mai putin trece de 3 ori pe saptamana...ideea care este nu vrea sa se desparta de mine iar la randul meu si mie imi este greu ,am incercat de nenumarate ori sa ma despart de el si pur si simplu nu vrea si nici eu nu pot nu stiu ce sa fac si de aceea cer ajutooor daca cineva ma poate ajuta sa vad ce am de facut o sa dau mai multe detalii atunci.Va multumesc!

    0
    1

  • Carolina pe 6 Iun 2011, 19:51
    Ametzeli

    Buna ma numesc Carolina am 14 ani.Uneori am niste ametzeli purtenice rau.Ma skol din pat si ametesc...mi se intuneca okii,korpul mi se inmoaie,ini tremura tare.tot korpul...si nu-mi dau seama unde sunt..si cad jos.Odata mam skulat din pat si mi sa intunecat ochii,vedeam negru in okii,dupa aea sunete tari in kap,mi sa inmuiat corpul..si am inceput a tremura toata,foarte tare tremuram,am kazut in momentul ala jos si nu ma puteam skula..parca sa pus cinea pe mine si nu ma puteam skula....dar nu vedeam nimika....mi se invirtea capul..am pus miinele in kap...si ini tremurau rau de tot....foarte tare.....Dupa aea mam skulat brusca si mam uitat in oglina eram alba pe fata...si am avut impresia ca in momentul ala puteam sa mor...Cine poate sa-mi zika ce poate fi aceasta....de multe ori patesc asa ceva..Ajutatzima....nr meu de mobil skypul meu (karolyn4yk) ...Acolo pe skype este scris ca sunt din Romania ,Bucuresti...aea sunt eu...(SUNT DIN MD)

    2
    0

  • Mihaela pe 20 Mai 2011, 09:12
    depresie si calculator

    buna ziua, am o verisoara are varsta de 16 ani si a incercat sa se sinucida, este pentru a doua ora cand incearca sa isi eie viata, prima oara a incercat sa isi taie venele ,iar a doua oara a baut clor, si am salvat-o la timp,dar nu doreste sa vorvbesca cu noi are privirea pierduta parca nu ar fi prezenta,(petrecea multe ore la calculator) am nevoie de un sfat urgent, va multumesc

    4
    0

  • anonima pe 2 Mai 2011, 19:13
    am nevoie de sfat

    buna !! am un prieten care ii mai mare decat mne cu 10 ani si ii dependent de alcool,as vrea s il ajut am incercat in mai multe feluri dar nu am rez nimic,eu il iubesc foarte mult...nu stiu daca el simte la fel pentru mine si e foarte indiferent...ce s fac???:(((

    1
    0

  • maria pe 19 Apr 2011, 23:16
    frica ...

    BUNA AM 24 DE ANI SI AM O PROBLEMA INKA DIN COPILARIE , INCA DE MICA LA ORICE MA FACE SA STAU RAU IMI VIN GANDURI URATE , PRECUM NUMI DORESC SA MAI TRAIESC .. AM FOST CRESCUTA DE BUNICI .. MARITATA DE 3 ANI , CU SOTUL POT SPUNE K IL IUBESC ENORM SI SIMNT K SI EL MA IUBESTE TOT LA FEL DAR VIATA UNEORI E ATAT DE COMPLICATA SI CIUDATA INCAT E O LUPTA SA SUPRAVIETUIESC , ATATA SENSIBILITATE MA DOBOARA SI SUFERINTA DIN COPILARIE INCAT MA SIMNT SINGURA CHIAR DACA AS FI LANGA CINEVA ... SI LA CEA MAI MICA SUFERINTA MA INTREB DE CE TRAIESC , DE CE NU POT MURI SA NU MAI STIU NIMIC , IMI ESTE FRICA ...... IMI DORESC NUMAI SA MOR ..

    0
    0

  • diana pe 30 Mar 2011, 15:25
    depresia

    am nascut acum 7 luni si vreau sa zic ca sunt foarte depresiva,nervoasa,nu am pofta de manacre si mai ales ma cert cu sotu din orec.ce as putea sa fac ca sa ies din starea ast nu sunt multumita cu nimic din ceea ce fac ceilalti pentru mine si nu mai suport sa fiu asa,nu mai pot continua asa chiar ma-m gandit ca toate astea sunt din cauza sotuliu meu si ma-m gandit sa divortez de el,dar nu cred ca el est de vine cred ca eu sunt devina din cauza starii mele de nervozitata.va rog din suflet sa ma ajutati sa ies din starea asta

    6
    2

  • cosmina pe 19 Mar 2011, 18:05
    iubirea

    Buna ma numesc Cosmina si am urmatoarea problema:vb cu o persoana de 21 de ani,eu am 16 ani toti ma sfatuiesc ca nu e bn,chear si preotul din sat ma sfatuit sa termin aceasta relatie,deoarece am scoala de facut. in ciuda faptului ca am prieten invat foarte bn,dar toti cred ca acest prieten ma va impedica in multe chestii Va rog datimi un sfat sa continui aceasta relatie sau sa o dau uitari?

    3
    1

  • ella pe 4 Mar 2011, 17:17
    nehotarata

    buna ziua..am 22 de ani si in ultimii ani simt k nu prea am incredere in mine,nici in deciziile pe care le iau..Incep sa fac ceva si in cele din urma nu finisez...imi vine foarte greu pentru ca asa am multe de pierdut si adesea tot eu am de suferit din cauza nehotaririi mele si a neincrederii in fortele proprii..va rog sa ma ajutati cu un sfat.ms.

    5
    0

  • gmc pe 1 Mar 2011, 21:14
    despartire suferinta

    am avut o rel de 2ani si 4 luni, nu locuim impreuna el in strainatate la 2000km eu in tara , o poveste f frumoasa, ne vdeam la 2 3 luni, stateam cam 3 4 spt impreuna prima data am stat 3 luni asta se intampla la 7 luni au fost luni faine. acum offff mi greu sa scriu eu nu imi arat iubirea pe fata nu spun toata ziua cuvantul te iubesc el in schimb da ma omoara cu cuvintele, anul trecut ne-am certat dar tot comunicam numa ca aveam discutii contradictorii am fost la el in sept dupa 2 spta m-a gonit acasa de la el sub pretextul ca nu sunt asa cum isi doreste ne-am impacat dupa o luna iar ne-am certat si acum din nou dar acum el nu mai vrea are alta. offffffffffffffffffffffff

    4
    0

  • creezye look pe 23 Feb 2011, 23:24
    ajutor!!!:((

    am 13 ani si imi e frica de toate umbrele si suntele,mai ales daca e noapte si sunt singura.....cand eram mica am avut o experienta nu prea placuta...dar in fine...imi este frica sa merg singura pana si prin casa.....nu stiu ce sa mai fac....mie imi este frica de fantome..........da stiu ca nu exista,insa nu mn pot obisnui......va rog sa imi raspundeti urgent!!!

    1
    0

  • mihaela pe 20 Feb 2011, 17:06
    ajutor

    care e situatia,ma intilnesc cu un baeat acum 2 luni,si tin la el foarte mult din prima zi cind lam vazut.dar are un carecter foarte greu.poate sa ma ignore cu zilele.si mie in cap imi intra diferite idei,si apoi sa ma sune de parca nimic nici nu sa intimplat.si eu nu pot sa ti ura pe el mult timp.dar acuma o saptamina in urma am ramas la el acasa,si am facut dragoste.in cazul meu era prima data.primele zile am ma mai suna.dar acuma pur si simplu ma ignora.azi e ziua lui si eu eam trimis un mesaj.oricum la telefon numi raspunde.ca el iubesc mult si lam felicitat.in raspuns doar multumesc s atit. nici nu vrea sa ridice telefonul.dar eu il iubesc enorm.inteleg ca va trece cu timpul.dar acuma ma simt foarte rau.si ma tem sa nu fac ceva cu mine.in cap imi vin diferite idei..una din care e sinuciderea.sa numai simt ceea ce sim acuma.nu mai doresc sa iubesc niciodata..AJUTOR...

    1
    0

  • coco pe 20 Feb 2011, 14:42
    stare de teama frica

    de o saptamina imi este frica sa dorm sa merg pe strada ,la toaleta ,de umbre ,de imagini.va rog sa mi spuneti ce tebuie sa fac ca sa mi revin .va multumesc si astept sa mi dati un raspuns

    0
    0

  • dorina pe 16 Feb 2011, 16:29
    nu stiu ce sa mai fac

    Buna ziua numele meu este Dorina si sunt casatorita de 2 ani jumate de 4 luni nu ne mai intelegem nu mai vrea sa comunice sta numai pe calculator nu mai vrea sa iesim de relatii intime imi spune dar nu mai simt nimic in pat parca e totul mecanic in ultima vreme l-am evitat ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac tot timpul ii spun ce am pe suflet dar degeaba parca vorbesc singura simt ca nu mai am ce cauta in relatia asta desi il iubesc mult as face orice sa fiu cu el.Va multumesc

    0
    0

  • madutz pe 2 Feb 2011, 13:01
    tot timpul am senzatia ca o sa patesc ceva grav

    tot timpul am senzatia ca sunt urmarita si ca cineva imi vrea raul.cand sunt singura in casa am senzatia vine cineva dupa mine,iar noaptea mi-e frica sa inchid ochii. din cauza asta am probleme in viata de zi cu zi.tot timpul sunt trista si plang din orice.imi puteti da un sfat?va rog foarte mult.

    7
    0

  • alina pe 1 Feb 2011, 12:32
    depresie

    ma numesc alina am 12 ani eu nam depresi ca unii dintre voi dar vreau sa vorbesc cu cineva despre ce se intampla cine vrea sa ma asculte sa imi bage idul pretty_aly_girl@yahoo.com

    1
    0

  • nati pe 25 Ian 2011, 10:45
    nu mai pot

    buna am 27 ani sint castorita ,am un copil de 4 ani,relatia ditre mine si sotul meu nu mai merge,el este indiferent la tot ce se intimla in jurul sau ,nui pasa ,este de mincare,ce face copilul,nu participa deloc in viata noastra ,imi aduce salariul lunar si atit,cind ai spun ca ar trebui sa mai faca ceva ,imi zice eu iti aduc bani ,i rest fa ce vrei.Cred ca ultima picatura care a implut paharul a fost acum recent cind sa imbolnavit copililu a avut mai multe zile la ,si lui nici nu ia pasar,sa sune macar 1 data in zi sa intrebe cei cu copilul,am ajuns si in spital si la fel nici nu suna sa vada c face,cum se simte copilil,nustiu ce sa mai fac ,nu mai vreau sa traies cu el ,dar nustiu cum sa incep o discutie despre un divort ,ajutati-ma va rogrind febra 39

    3
    0

  • gabi pe 24 Ian 2011, 09:55
    depresie

    -------------------------------------------------------------------------------- buna dimineata. ma numesc gabi si am urmatoarea problema: sotia mea a nascut are 24 de ani, iar copilul are 6 luni, de aprox 2 saptamini a inceput sa se izoleze nu mai discuta cu nimeni nici macar la telefon si nici afara din casa nu dorea sa iese. despre mine, sotul ei ii pare ca ii dorec tot raul din lume. am incercat sa ii dau niste vitamine sa o mai intaresc, dar crede ca ii dau droguri sa scap mai repede de ea. au mai fost si alte lucruri dar totul a culminat cu ziua de ieri sind fara nici un motiv, a luat copilul si a plecat cu masina la parinti. (nu a avut scaun pt bebei si afara erea drumul inzapazit, odistanta cam de 60 de km. bine macar ca a ajuns cu bine desi nu stiu cum a stat copilul pe bancheta). parintii ei si-au dat si ei seama ca s-a intimplat ceva cu ea. eu am vrea sa mearga la un doctor dar refuza cu desavarsire zice sa ma duc eu. Va rog din suflet ce pot sa fac? sa nu faca si alte prostii mai mari. va multumesc anticipat!

    0
    0

  • alina pe 23 Ian 2011, 14:55
    o adresa de e-mail....??

    daca se poate o adresa de e-mail, unde-mi pot spune off-ul.... merci mult

    1
    0

  • Biby pe 8 Ian 2011, 23:15
    hey daca citeste cineva .......

    Un id daca se poate...... ma niste intrebari care nu stiu daca sunt specifice pt varsta mea . Va rog sa ma ajutati cumva...

    0
    0

  • mihai pe 5 Ian 2011, 00:47
    sfat

    am o problema ... eu sunt pacientul am 11 ani si sunt din buc ... de fiecare data cand mi se ia curentul sau imi cade netul incep sa am stari urate .. mi e dor de bunica mea care sta la 2 pasi de mine in aceasi curte imi vine sa plang iar daca ma gandesc ca nu por sa dorm ma ia mai rau ... chiar nu stiu ce sa fac mi se intampla des ..

    0
    0

  • Adi pe 3 Ian 2011, 04:10
    iubirea...

    Salut,ma aflu si eu intr`o situatie in care chiar am mare nevoie de un sfat... Am 17,sunt in clasa a 11-a si e vorba despre iubire... Sunt genul care imi place sa ma simt comod intr`o relatie,am avut vreo 2 relatii de 1 an si jumatate,si am mai avut cateva,unele mai mici,altele de durata medie,ultima relatie mai serioasa a fost de 7 luni,cu o fata care am iubito cel mai mult pot zice... Totul era bun si frumos pana a venit vacanta de vara(facusem cam 4-5 luni de cand eram impreuna),era foarte frumos dar in vacanta a plecat la tara si nu ne`am vazut deloc(doar o singura data...si eu eram obisnuit sa imi petrec 4-5 ore pe zi cu ea,si imi era foarte dor de ea,si devenisem stresant:|...probabil o sufocam,si m`a inselat,nu am putut sa trec peste asta sine`am despartit). Chestia e ca de atunci,nu prea am putut sa trec peste acel moment,am mai avut o relait e de 3 luni cu o fata mai mica,dar parca nu era genul meu,si nu stiu ce ar trebui sa fac,ma mai gandesc si acum la acea fata,a mai vrut sa ne impacam,dar nu mai vreau,oricum acum nu s`ar mai putea chiar daca as vrea eu... Chestia e ca nu stiu ce sa fac pe viitor... Vorbesc de 1 luna,cam asa cu o fata,si ar vrea sa fim impreuna,dar nu stiu ce sa fac,i`am zis ca mi`ar place sa avem o relatie de lunga durata,mai serioasa siin primul rand sa nu ma insele... Mi`a zis ca ok,dar mai intai sa incercam sa vedem cum ne`am intelege,ca s`a atasat de mien asa,dar nu stie daca ne`am potrivi si ca ea,poate o sa mai aiba cate o iesire de o seara...(in week`enduri ea se duce la tara,iar eu stau in oras) Nu stiu ce sa fac,daca sa stau cu ea,poate o sa ma atasez de ea,sa incep sa tin la ea si apoi sa ma insele... Si nu as mai suporta inca o data. As dori sa stiu ce sfat mi`ati da,ce fata mi sar potrivi mie acum,si ce ar fi bine sa fac in momentul de fata,daca sa imi fac o prieten,sau sa o mai las moale,tinand cont k am mai avut si de curand o relatie(inafara de cea care a tinut pana la sfarsitul verii,cea de 6 luni),de 3 luni,dar nu a fost vorba de sentimente din partea mea,ea a tinut la mine,dar mie nu mi`a placut foarte mult de ea fata... Era si diferenta de vreo 2 ani:). Ce credeti ca ar fi bine sa fac? Sa incep o noua relatie? Si daca da,sa o iau mai usor(sa nu mai atasez foarte mult),sau sa o incerc sa o iau de la capat cu o alta fata... PS: Nu sunt un baiat timid,urat,sau tacut... Sunt amuzant,deschis,descurcaret,pot sa stau si cu 3 fete in acelasi timp,deci nu e o problema,dar nu are rost,mai bine ma simt cu o fata pe care sa o iubesc si sa ma iubeasca,dar parca imi este frica... Ce ma sfatuiti sai fac? Multumesc foarte mult!

    0
    0

  • Ichim Alexandra pe 2 Ian 2011, 23:31
    Iubitul si parintii mei

    Am si eu o problema.. pentru inceput sa va spun ca sunt clasa a10a , am un prieten de 5 luni , venind revelionul noi am hotarat sa plecam undeva inafara judetului la 60 de km distanta. Pentru inceput i-am spus mamei care nu a fost de acord si mi-a spus ca nici tata nu este de acord. Cu o zii inainte de revelion prietenul meu a vb la telefon cu mama. Oricum parintii mei il cunosc . A venit acasa la mine sa stea de vorba cu ai mei tata cand a auzit mia spus ca este prea tarziu ca nu se vine cu o zii inaitne de revelion [eu stiind ca mama ia spus deja ca vreau sa plec] pana la urma cand a venit sa discute cu ai mei tata nu s-a bagat sa ia nici o decizie nici macar nu a iesit din dormitor [oricum nu este tatal meu natural , iar cand a trebuit sa imi fac buletin nu a vrut sa ma treaca pe numele lui] asa ca mama ma lasat pe propria raspundere si am vorbit ca pe data de 2 sa vin acasa. Pe 1 seara am aflat ca a2a zii nu avem nici un maxi de acolo ca nu circula nimic .Am suant acasa le`am spus si mama a zis ca nu o intereseaza cu ce vin pe jos pe sus, cu avion, ocazie , caruta , sa merg pe jos in satu urmator zcandu`i ca nu e maxi deloc, sa ajung acasa pe 2 ca ea nici nu ia zis lu tata ca nu am cu ce veni. Era foarte absurda, a vb la telefon si cu prietenul meu caruia ia spus acelasi lucru. Azi dimineata m`am trezit cu un telefon de la mama care ma intreba ce fac si ca daca sunt pe drum si tipand la mine , spunand ca prietenul face ce vrea din mine lucru care nu este asa . Iam explicat iar ca nu am cu ce. Peste ceva timp ma sunat si vorbea foarte frumos cu mine spunandu`mi ca vine tata sa ma ia si ca sa vorbesc cu restul prietenilor daca vor sa vina acasa. Restu nu au vrut si nici madalin prietenul meu a zis ca ramane cu ceilalti . Ttata nu a putut urca cu masina pana acolo sus drumul fiind foarte greeeu si pana la el la masina am mers pe jos o ora si jumatate. Ajungand acasa m`au intrebat la masa el de ce nu a venit ca era frumos sa vina si el macar din respect pentru parintii mei i pentru mine ca din asta reiese ca prietenii lui sunt foarte importanti pentru el , ca el a fost o amintire frumaosa , ca sa il uit , ca este un nimeni in fata ,lor ca a promis ca pe 2 eu ajung acasa si nu a fost asa si nu are cuvant, mi`au dat la un moment dat chiar si de ales intre ei si prietenul meu ca sa stau sa ma gandesc f bine. Mi se pare total absurd. mia spus sa sterg pozele cu el sa inchid telefonul cu care vorbea cu el si tot felul de chestii nu inteleg de cee. Eu consider ca il cunosc foarte bine si nu este acel gen de om care cred parintii mei pur si simplu mi`a si zis: de ce sa mergem acasa cand vrea maicata? de ce trebuie sa plecam toti ? Deci mia spus sa vorbesc pe net unde vreau sa cer pareri sa ma conving ca ei au dreptate in ce spun si ca pot sa ii cred nebuni ceea ce si mi se pare ca e asa . Mi se pare total absurd nu stiu ce sa mai spun ..........

    0
    0

  • Iulian pe 22 Dec 2010, 03:35
    Am o problema

    Ma numesc Iulian am 20 de ani si am o problema serioasa care nu ii gasesc solutie. Acum 8 luni de zile am suferit o depresie nervoasa si organismul mi se daduse peste cap . Aveam gaze fara intrerupere (basini),nu se opreau adica cum sa va zis sa intamplat timp de 2 luni fara intrerupere ... V-as ruga daca puteti sa imi da-ti o explicatie ca sa stiu ce mi sa intampla ma gandesc sa nu fiu gay sau alceva... Precizez ca intainte de asta luam etnobotanice... Va rog frumos sa ma ajutati pentru ca sincer nu stiu ce mi sa intamplat si v-as ruga sa imi dati o explicatie de ce m-am basit asa fara intrerupere timp de 2 luni. fac tratament cu rispolect dar nu imi pot scoate gandu asta din cap ca as putea fii gay. va multumesc pentru timpul acordat si pentru intelegere. Astept un raspuns

    2
    0

  • alexya pe 8 Dec 2010, 21:16
    help!!!

    …am mers astazi la baie si am gasit un parful pe marginea chiuvetei…eram cu o colega…si ea mi-a propus sa-l luam…eu l-am luat si l-am dus in clasa unde m-au vazut mai multe colege cu el in mana…cand am iesit de la scoala,o fata din clasa vecina cu 2 ani mai mare m-a intrebat daca eu l-am luat…i-am zis ca nu…iar apoi i-am zis ca e la o colega de-a mea si ca o sa i-l duc maine…ce sa fac??daca incepe sa-mi puna intrebari?iubitul meu e coleg de clasa cu respectiva…nu vreau sa afle :( rog raspuns urgent:(

    1
    0

  • matei ela pe 24 Nov 2010, 08:40
    simt ca nu mai pot

    ca toata lumea am multe probleme.am probleme cu sotu care uneori isi iese din fire si ma loveste si ma jigneste cu foarte multe cuvinte urate si cred ca eu sunt vinovata deoarece acestea se petrec de vreo 8 ani de zile si lam iertat de fiecare data si merg mai departe.problema mea cea mai grava este ca am foarte multe datorii si ma tem sa numi pierd mintile.am credit la banca care nu lam platit de 2 ani de zile si nu am cu cel plati.am un magazin care e falimentar dar pe care nul pot ichide deoarece am datorii la distribuitori mai mari decat am marfa in magazin si mie frica ca daca inchid magazinul vin la poarta mea si cer banii si nu am de unde sa le dau.am doi copii frumosi ,unul la scoala celalalt la gradinita si nu pot sa le ofer atat cat mias dori.pe mama mea adoptiva o am in intretinere si e imobilizata .nu are pe nimeni decat pe mine ,tata a murit acum un an.nu am frati nu am surori.de multe ori ma gandesc sami pun capat zilelor si mie frica sa nu duc la bun sfarsit acest gand.iertatimi va rog greselile gramaticale.astept un sfat daca exista cineva acolo.

    0
    0

  • ana-mria pe 17 Nov 2010, 21:52
    simt ce e ceva!

    buna...nici nu stiu cum sa incep k am niste emotii...ok..am o relatie de 7 ani si 8 luni cu cineva(tin sa specific k el e un om ff linistit,rabdator) iar eu sunt apusul lui....problema nostra e k am ajuns sa ne certam ff tare din orice motiv...eu akum lucrez de 6 luni in italia si relatia nostra s-a cam racit...nu ne mai vb atat de mult,iar el e ff schimbat,rece,distant.....ne-am certat in ultima perioada ff tare si am hotarat sa ne despartim..insa nu am rezistat f mult si ne-am impacat...dupa o perioada iar ne-am certat si el a zis k trebuie sa facem ceva pt k timpul trece,mi-a spus ca ori ne casatorim ori ne despartim?insa si-a schimbat opinia si mi-a zis k el nu vrea k sa ne certam mereu,k niciodata eu nu o sa ma schimb(ma enervez f tare si sunt ff nervoasa),ma rog...chestii de astea...si eu i-am zis ceva de genul k dak o sa ne despartim eu nu mai vreau sa mai traiesc fara el.....au fost multe discutii pe tema asta si el a zis k trebuie sa mai acordam o sansa,dar nu e ff optimis si k peste cateva zile sau saptamani o sa fie la fel...ce se intampla ,eu vreau sa fim impreuna,sunt sigura k ceva e cu el,si cred k problema mai mare e la mine....nu stiu vreau un sfat..

    1
    0

  • Stefan pe 7 Nov 2010, 16:23
    despartire

    Am stat cu o fata timp de 1 an si 4 luni in care totu parea perfect dar la un momentdat eu am avut o tampenie in mine Ma desparteam din orice de ea , eram foarte gelos , ii inchideam in nas , o faceam sa planga in oras cand iesea cu mine acum 2 saptamanii sa zic si-a cumparat niste haine care nu mi-au placut si m-a intrebat daca imi plac si am zis ca nu am facut si putina caterink de ea apoi a venit a 2 oara la fel imbracata si atunci ne-am certat si am facuto sa planga enorm.Eu sunt fotbalist si niciodata nu am fost de acord sa vina la stadion cand jucam eu sau eram suspendat accidentat si ma duceam doar sa ma uit la meci din tribuna si chestia asta pentru ea a fost ceva dureros acum 5 zile pe la ora 18 m-am certat cu ea pt ca imi explica ca a vazuto pe fosta si ca era bine imbracata si prostii dastea si eu i-am zis "DE DACA A FOST CU MINE "atunci s-a suparat si eu la fel ca ea nu stia de gluma pt mine a fost o gluma pt ea ceva mai mult .... in fine ea de obicei imi dadea msj imediat dupa ce ii inchideam telefonu dar acum trecusera 4 ore aproape si nimica nimica at am simtit un fior am sunat-o si plangea rau de tot si mi-a explicat ca numai suporta sa ii conduc eu viata sa ii zic cum sa se imbrace ce sa faca si nush ce ..... si de atunci m-am rugat sa ne impacam si zicea mereu " NU STIU " asta era marti seara apoi miercuri am incercat din toate posibilitatile sa ma impac cu ea mesaje peste mesaje telefoane dar degeaba apoi la 2 zile de despartire ea s-a combinat cu altu joi seara a avut balu la scoala la ea am fost dupa ea a iesit afara din club si am avut momente frumoase ne-am sarutat ne-am tinut in brate si cand i-am zis te iubesc mi-a ras "Si eu te iubesc " dar dupa ce a intrat in discoteca mi-a dat mesaj ca nu trb sa vi am grija de mine ( Am vb cu mama ei cu toate prietenele ei i-am plans in fata in brate nici macar 1% rezultat bun Am vb cu ea si nu vroia deloc sa imi dea ultima sansa acum e tot cu boschetaru ala si nu stiu ce sa mai fac cand am luato era virgina niciodata nu am inselato sau sa o mint nici gand CE SA FAC AM NEVOIE DE SFATURI SINCERE SI DE LA OAMENI CARE AU TRECUT PRIN DESPARTIRI SI SITUATII COMPARATIV CU RELATIA MEA

    0
    0

  • Dogaru Ecaterina pe 30 Oct 2010, 22:41
    dragoste oarba

    Buna seara, Sunt intr`o relatie cu un baiat de 1 an jumatate.El ma inselat de foarte multe ori dar eu l`am iertat pentru ca il iubesc.De asemenea el mereu s`a intors la mine pentru ca ma iubeste dar nu isi poate schimba viata de golan.Eu il accept asa cum e pentru ca ne`am facut planuri impreuna de nunta, copii.Acum cateva zile el a hotarat sa luam o pauza de o luna.Eu cred ca in tot acest timp vrea sa ma uite.A zis ca dupa o luna va fi totul ca inainte dar nu cred.Dupa 2 zile am vorbit la telefon, ne`am si vazut, dar simt ca il pierd pentru ca lui nu ii place un lucru la mine ca sunt stresanta.Intr`adevar il caut foarte des, dar toate acestea sunt pentru ca il iubesc. Oare se mai poate salva relatia noastra si sunt eu de vina sau amandoi??? Va multumesc mult si astept raspunsul d-voastra.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod