Constanţa: campanie de măsurare gratuită a colesterolului

Facebook Twitter Comenteaza
Constanţa: campanie de măsurare gratuită a colesterolului

Sâmbătă, 18 septembrie şi duminică, 19 septembrie, la Constanţa, în cadrul campaniei de informare “Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!”.

 

Acţiunea de testare gratuită a colesterolului se va desfăşura în incinta magazinului Fresh, situat pe Str. Industriei Mici nr.1, intrarea dinspre B-dul Alexandru Lăpuşneanu, între orele 11:00 şi 17:00.

„Măsoară-ţi colesterolul gratuit” este o acţiune de testare a nivelului de colesterol şi de interpretare a rezultatelor.

Mai mult, primele 10 persoane care vor fi depistate cu un nivel al colesterolului peste limita normală vor beneficia gratuit de kitul de reducere a colesterolului, ce constă în asigurarea cantităţii zilnice recomandate de pâine Dobrogea-Benecol, pe durata a două săptămâni.

Colesterolul mărit este unul din principalii factori de risc ce cauzează apariţia bolilor cardiovasculare şi reprezintă o problemă de sănătate publică în România.
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în România rata mortalităţii din cauza afecţiunilor cardiovasculare este de 61% din numărul total de decese, faţă de 37% în UE.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod